Forside * Featured

Arlo klar med 2. generation af Arlo Essential serien

-
Arlo Essential 2. generation

Arlo der er kendt for sikkerhedskameraer til hjemmet, annoncerer lanceringen af den anden generation af Essential-serien i Norden.

Denne serie inkluderer fire forskellige kameraer med nye funktioner og 2K-opløsning. Tre af disse modeller tilbydes også som 1080p-varianter til en lavere pris. Hvert kamera kan fungere både sammen med andre og selvstændigt, hvilket giver brugerne fire centrale sikkerhedsfunktioner: videooptagelse, lydovervågning, bevægelsesdetektion og afskrækkelse.

Verisure der Arlo har lavet en undersøgelse, der viser at der sker flere indbrud i sommermånederne end på andre tidspunkter af året. Dette gør lanceringen af den nye Essential-serie særligt relevant, da folk begynder at planlægge deres sommerferier. Serien tilbyder et komplet sæt af sikkerhedskameraer, der kan arbejde sammen eller individuelt for at tilbyde den bedste beskyttelse af hjemmet. Alle kameraer er kompatible med Arlo Secure-abonnementet, som tilbyder fordele som cloudlagring og tyverisikring.

Annonce:

 

Arlo Essential Outdoor

Arlo Essential Outdoor og Outdoor XL – nu med forbedret overvågning

Arlo Essential Outdoor og Outdoor XL er designet til dem, der søger et enkelt og omfattende sikkerhedssystem til hjemmet. Begge kameraer tilbyder nu 2K-opløsning, hvilket giver brugerne mulighed for at overvåge uden forstyrrelser uden for hjemmet. De tilbydes også i 1080p-versioner til en lavere pris. Forskellen mellem de to modeller er, at Essential Outdoor XL har et større batteri, der giver op til fire gange længere driftstid, hvilket er ideelt for dem, der ofte er væk hjemmefra og over længere perioder.

 

Arlo Essential XL Outdoor

Begge sikkerhedskameraer har tovejslyd med forbedret støj- og ekoreduktion, hvilket gør det lettere at høre detaljer klart. Den indbyggede sirene på 80 dB kan høres op til 30 meter væk og giver brugerne mulighed for at afskrække indtrængere tidligt. Kameraernes indbyggede projektører aktiveres automatisk, når bevægelse detekteres, og lyser op til 5 meter. Kameraerne har også farvemørkeseende for situationer, hvor projektøren ikke er tilstrækkelig.

Med fokus på udendørs brug er Arlo Essential bygget i vejrbestandig polykarbonat, hvilket gør dem velegnede til nordiske klima- og vejrforhold som regn, sol, vind og sne.

 

Arlo Video Doorbell – bred vinkel og samtaler i realtid

Anden generation af Video Doorbell tilbyder fuld beskyttelse af hoveddøren med to forskellige opløsningsmuligheder: 2K og 1080p. “Real-Time Talk”-funktionen, som inkluderer en indbygget højttaler og mikrofon, gør det muligt at se og tale med besøgende, selv når man ikke er hjemme. Betraktningsvinklen på 180 grader med et billedforhold på 1:1 gør det muligt at se besøgende fra top til tå.

Med Arlo Secure-abonnementet tilføjes en AI-drevet funktion, der gør det muligt at identificere personer, kæledyr, køretøjer og pakker, hvilket informerer og advarer brugeren om specifikke hændelser både dag og nat.

 

“Slå til, og beskyt” med Arlo Essential Indoor Camera

For fuldstændig beskyttelse indendørs er Arlo Essential Indoor Camera en ideel løsning, især for brugere med børn og kæledyr. Denne kamera er kun tilgængelig i 2K-opløsning for en klar visning af, hvad der sker i hjemmet. Også her er der tovejslyd, som kan bruges til enten at afskrække indtrængere eller til at tale med et kæledyr.

For at beskytte brugernes privatliv har Arlo Essential Indoor Camera et indbygget og automatisk linsecover, som kan styres via Arlo Secure-appen. For eksempel er det muligt at indstille, at linsecoveret automatisk dækker kameralinsen, når brugeren er hjemme, og omvendt, når de forlader hjemmet. Arlo Essential Indoor Camera er kompatibel med de fleste stemmeassistenter, herunder Amazon Alexa og Google Home, for lettere kontrol.

 

Arlo Secure – et ekstra lag af beskyttelse og tyverisikring af kameraerne

Med den seneste Arlo Secure-app kan brugere tilpasse deres kamerasystem, og fra den 1. april 2024 tilføjes nye funktioner med tilpassede sikkerhedszoner. Med et abonnement får brugere adgang til flere funktioner som video cloudlagring og tyverisikring, hvor Arlo erstatter kameraer, der fjernes af uautoriserede personer.

 

Priser og tilgængelighed

Først lanceres Arlo Essential 2K Outdoor, som er tilgængelig på Arlos webbutik og hos autoriserede forhandlere. De resterende modeller i den anden generation af Essential-serien følger i de kommende uger. Anbefalede priser er som følger:

  • Arlo Essential Outdoor 1080p (2-pack): 1.345 DKK
  • Arlo Essential Outdoor 2K (2-pack): 1.745 DKK
  • Arlo Essential Outdoor XL 1080p (2-pack): 1.895 DKK
  • Arlo Essential Outdoor XL 2K (2-pack): 2.295 DKK
  • Arlo Essential Indoor Camera 2K (2-pack): 1.345 DKK
  • Arlo Video Doorbell 1080p: 845 DKK
  • Arlo Video Doorbell 2K: 1.195 DKK

Recordere.dk er blevet lovet et sæt Essential Outdoor til test, som vi håber at få efter påske.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.