Forside * Featured

2 personer anholdt for organiseret pirat-tv

-

Der er i dag foretaget anholdelse og sigtelse af to personer i forbindelse med organiseret handel med pirat-tv på tværs af Danmark

Ved en koordineret indsats har National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) i dag udført anholdelser på fire forskellige lokationer i Nordjylland og Nordsjælland, hvor to personer er blevet taget for grove overtrædelser af ophavsretten.

Annonce:

Efter en intensiv undersøgelse, understøttet af Nordjyllands Politi, ledte sporene til de nu anholdte.

De pågældende er mistænkt for at distribuere ulovligt IPTV, almindeligvis kendt som pirat-tv, til en bred kreds af danskere via internettet. Ifølge NSK fremstår dette som et velorganiseret system, hvor adgangen til det ulovlige indhold blev markedsført gennem abonnementer, inklusive adgang til et væld af tv-kanaler.

Under ransagningerne er adskillige it-relaterede genstande blevet konfiskeret som bevismateriale i sagen.

“Denne sag handler om en organiseret gruppe, der udbyder ulovligt IPTV til kunder i hele landet. Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har anholdt to personer, som vi anser for at være bagmænd til det ulovlige salg. Salg af pirat-tv sker på bekostning af de retmæssige rettighedshavere, og som seer er det ulovligt at benytte”, fortæller Politikommissær i NSK, Anders-Emil Nøhr Kelbæk i en udmelding.

De anholdte vil ikke blive fremstillet for en dommer, men løslades efter endt afhøring.

NSK kan ikke give yderligere detaljer om den igangværende efterforskning på dette tidspunkt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.