Forside * Nyheder

Bang & Olufsen indgår nyt samarbejde med sydkoreansk modehus

-

Bang & Olufsen har indgået et samarbejde med det sydkoreanske modehus ADER ERROR. ADER ERROR er kendt for sin unikke tilgang til mode, der kombinerer elementer fra streetwear, high fashion og kunst.

I dette samarbejde har ADER ERROR tilføjet sin blå signaturfarve til Bang & Olufsens bærbare Beosound A1 højttaler og har designet en skræddersyet taske samt et højttalerstativ. Dette samarbejde bringer sammen Bang & Olufsens lydkvalitet og ADER ERRORs modeæstetik.

 

Annonce:

Beosound A1 højttaleren har en 3,5-tommer aluminium membran, et neodym-magnetsystem, ¾-tommer silk dome tweeters og DSP-filtrering. Den drives af to 30-watt klasse D forstærkere, justeret af Bang & Olufsens tonemestre. Højttaleren tilbyder 360 graders lydspredning, op til 18 timers spilletid og er støv- og vandtæt (IP67). Den er også udstyret med tre mikrofoner for klar lyd under opkald.

Bang & Olufsen, beliggende i Struer, har en historie med internationale samarbejder, inklusiv tidligere projekter med Balenciaga og Scuderia Ferrari. Samarbejdet med ADER ERROR fra Seoul understreger virksomhedens fortsatte engagement i at kombinere høj kvalitet lydteknologi med global mode og design.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.