Forside * Featured

IKEA: Scan og indret dit hjem online med ny AI-løsning

-

 

Annonce:

IKEA introducerer en ny digital service, IKEA Kreativ, der gør det muligt for kunder at omdanne deres hjem virtuelt. Med denne service kan brugere scanne deres hjem og prøve forskellige møbleringsmuligheder ved brug af deres computer eller mobil.

Det er udviklet for at gøre boligindretning mere tilgængelig og for at hjælpe kunder med at visualisere ændringer i deres hjem, før de foretager sig noget.

Den nye service kommer som en respons på en udfordring, mange står overfor: at vurdere, hvordan nye møbler vil se ud i deres eksisterende hjem. IKEA Kreativ tilbyder en løsning ved at bruge avanceret teknologi til at skabe en interaktiv 3D-model af brugerens hjem, hvor det er muligt at ændre på indretningen ved at tilføje eller fjerne møbler.

IKEA fremhæver, at en stor del af deres kunder ønsker sig et hjem, de føler sig godt tilpas i, men mange er usikre på, hvordan de opnår dette. Med IKEA Kreativ er målet at nedbryde de barrierer, der kan være i forbindelse med hjemmeindretning, ved at tilbyde en nem og tilgængelig måde at eksperimentere med forskellige indretningsmuligheder.

 

Drevet af AI

Service er drevet af kunstig intelligens og benytter teknologier lignende dem, der findes i selvkørende biler, for at skabe realistiske og interaktive 3D-modeller af hjemmets rum. Brugere kan udforske IKEAs produktudvalg i digitale showrooms, afprøve produkter i deres egen bolig i 360 grader og til sidst dele deres designidéer med venner og familie.

IKEA Kreativ er tilgængelig i Danmark og kan tilgås via IKEAs hjemmeside eller mobilapp, både til iOS og Android-enheder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.