Forside * Nyheder

Dobbelt elbilmesse i Bella Center i oktober: Med ny hovedsponsor

-

Efter sidste års succes bliver der igen i år afholdt to messer for elektriske køretøjer i Bella Center i slutningen af oktober. eCarExpo, der fokuserer på personbiler, og eComExpo, der retter sig mod kommercielle køretøjer, tiltrak samlet set over 23.000 besøgende sidste år. I år vil energiselskabet Norlys være hovedsponsor for begge messer.

eCarExpo har cementeret sin position som en vigtig begivenhed i den danske bilbranche, og sidste års messe satte nye rekorder i både antallet af udstillere og besøgende. Samtidig blev eComExpo, der fokuserer på kommercielle køretøjer, afholdt i Danmark for første gang. Begge messer gentages nu den sidste weekend i oktober i Bella Center, og Norlys er denne gang hovedsponsor.

“Det skal være nemt at være elbilist i Danmark – både når du skal finde lademuligheder, men også når du faktisk lader bilen. I Norlys hjælper vi elbilister med netop det, hvad end de lader hjemme eller på farten, og derfor er det helt oplagt, at vi nu indtager en større rolle ved de kommende elbilmesser,” siger Ellen Trolle, der er Vice President for eMobility i Norlys.

Annonce:

Norlys vil på messerne præsentere deres nye ladeparker, som er designet med henblik på at skabe en positiv ladeoplevelse for elbilisterne. Ellen Trolle udtaler: “Vi glæder os især til at fortælle endnu mere om Norlys’ ladeparker, som vi netop har åbnet den første af, og som vi har designet med fokus på at skabe ladeglæde for elbilisterne. Her vil både børn og voksne blandt andet kunne gå på opdagelse i installationer fra Experimentarium, hvor de kan jagte den gode energi, mens Norlys’ lynladere gør bilen klar til næste stræk. Vi mener nemlig, at ladetid skal være lig med kvalitetstid, hvis vi skal have endnu flere danskere til skifte til elbil.”

 

Praktisk information

eComExpo afholdes den 24.-25. oktober, og eCarExpo den 25.-27. oktober. Den 25. oktober er der fælles branchedag, hvor billetten giver adgang til begge messer.

For yderligere information og billetkøb, besøg messernes officielle hjemmesider.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.