Forside * Nyheder

HP lancerer nye AI-PC’er med 26 timers batteri

-

HP har præsenteret deres nyeste generation af AI-PC’er, HP OmniBook X AI PC og HP EliteBook Ultra AI PC, ved Microsofts AI vision event, med fokus på fleksibilitet og høj ydeevne.

De nye AI-PC’er er udstyret med Snapdragon® X Elite-processoren og en dedikeret Neural Processing Unit (NPU), der kan håndtere 45 billioner operationer per sekund. Dette gør det muligt at køre avancerede sprogmodeller og generativ AI lokalt på enheden. Den lokale AI-behandling sikrer maksimal ydeevne, effektivitet og privatlivsbeskyttelse.

Annonce:

Med en imponerende batterilevetid på 26 timer er disse enheder ideelle til fleksibelt arbejde, uanset om det er hjemme, på kontoret eller andre steder. Den lange batterilevetid kombineret med et slankt design gør dem særligt velegnede til tech-savvy freelancere og ledere på farten.

HP OmniBook X AI PC og HP EliteBook Ultra AI PC er også miljøvenlige. Begge enheder indeholder 50% genbrugsaluminium i dækslerne og 100% bæredygtigt fremstillede materialer til emballagen. De er registreret med EPEAT Climate+ Gold og har ENERGY STAR-certificering, hvilket fremhæver HP’s engagement i bæredygtighed.

AI-PC’erne er optimeret til at forbedre produktivitet og kreativitet med AI-drevne funktioner. Eksempelvis kan brugerne kommunikere og samarbejde mere effektivt ved hjælp af AI-værktøjer, der udnytter bevægelser, ansigtsudtryk og stemmeinteraktion. Derudover tilbyder de realtids coaching og feedback under virtuelle møder samt avanceret software til redigering af fotos, lyd og video.

HP’s nye AI-PC’er kommer også med forbedrede sikkerhedsfunktioner. HP EliteBook Ultra er udstyret med Wolf Pro Security Next Gen Antivirus, som bruger maskinlæring til at forsvare sig mod nye og kendte trusler. Enheden er desuden en Microsoft Secured-Core PC, hvilket betyder, at den beskytter data helt ned på firmwareniveau.

 

Pris og levering

HP OmniBook X AI PC bliver tilgængelig i juni til en startpris på 11.999 DKK, mens HP EliteBook Ultra AI PC lanceres i juli til en startpris på 12.445 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.