Forside * Nyheder

Nu kommer TV 2 Play til Allentes tv-kunder

-
Foto: recordere.dk

TV-distributøren Allente kan fremover tibyde streamingtjenesten TV 2 Play

Allente har indgået en fornyet aftale med TV 2, hvilket gør TV 2 Play tilgængelig for deres kunder i Danmark. Denne tilføjelse til Allentes tjenesteudbud omfatter både eksisterende og nye kundesegmenter, der nu kan vælge TV 2 Play som en del af deres pakke. Det fortæller Allente i en udmelding.

Fra 3. juni vil Allente Stream-kunder med enten Flex 2 eller Flex 4 kunne tilgå TV 2 Play Basis Partner, som indeholder reklamer. En reklamefri version af tjenesten vil blive tilgængelig fra 1. september. Parabol-kunder har også mulighed for at tilføje TV 2 Play til deres pakke for 79 kr. om måneden.

Annonce:

“Vi er begejstrede for at kunne udvide vores tilbud med TV 2 Play. Dette styrker vores position på det danske marked og giver vores kunder endnu flere muligheder for at nyde deres yndlingsindhold. Danskerne vil nu få adgang til et endnu bredere udvalg af kvalitetsindhold, lige fra nyheder og sport til underholdning og serier, som de kan se, når det passer dem bedst”, fortæller Michael Bärlin, Chief Content Officer hos Allente.

Den opdaterede distributionsaftale sikrer, at Allente-kunder fortsat vil have adgang til TV 2s kanaler, inklusive sportskanalerne i deres Premium-pakke. Dette partnerskab understreger Allentes engagement i at forsyne deres kunder med bredt og kontinuerligt indhold uden afbrydelser.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.