Forside * Nyheder

Sony præsenterer Xperia 1 VI

-

Sony har i dag annonceret deres nyeste smartphone, Xperia 1 VI, som markerer en videreudvikling inden for deres Xperia-serie. Denne nyhed bringer en række revolutionerende teknologier, der kombinerer Sonys ekspertise inden for kameraudvikling, skærmkvalitet og lyd.

Annonce:

Xperia 1 VI introducerer et avanceret telezoomobjektiv, der tilbyder en zoomfaktor på op til 7.1 og en variabel brændvidde fra 85 til 170 mm. Dette objektiv muliggør optagelse af ekstremt detaljerede billeder fra længere afstande, hvilket åbner op for nye fotografiske muligheder fra portrætter med dyb bokeh til præcise makrobilleder. Derudover er telefonens primære 24 mm kamera udstyret med en Exmor T for Mobile-billedsensor, der optimerer telefonens ydeevne i lav belysning og sikrer hurtig og præcis autofokus ved hjælp af AI-støttet bevægelsessporing.

 

Telefonen er designet til at levere en førsteklasses multimedieoplevelse. Dette sikres gennem den AI-drevne “Powered by BRAVIA®” billedjusteringsteknologi, der genskaber kvaliteten fra Sonys BRAVIA TV-serie direkte på din smartphone-skærm. Skærmen på Xperia 1 VI er også blevet opgraderet for at give en lysere og mere dynamisk visuel oplevelse, selv i direkte sollys, takket være den nye Sunlight Vision-funktion, der intelligent tilpasser skærmens lysstyrke og kontrast.

Lydmæssigt har Xperia 1 VI også fået signifikante opgraderinger. Telefonen benytter nu avancerede audiofunktioner, der forbedrer lydkvaliteten både gennem telefonens indbyggede højttalere og ved brug af hovedtelefoner. Dette inkluderer støtte til high-resolution audio og Qualcomm’s Snapdragon Sound, der lover en fejlfri lydoplevelse, der er tilpasset både musik og film.

Xperia 1 VI leverer også enestående ydeevne takket være den nyeste Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform. Denne processor forbedrer ikke kun AI-kapaciteterne og generel behandling, men optimerer også telefonens gaming potentiale med funktioner som FPS Optimizer og Game Enhancer, der sikrer en jævn og responsiv spiloplevelse.

Designmæssigt tilbyder Xperia 1 VI en ergonomisk og æstetisk tilfredsstillende oplevelse. Den er udstyret med en struktureret bagfinish for bedre greb og en robust konstruktion, der kombinerer elegance med holdbarhed. Telefonen understøtter bæredygtighed med en emballage lavet af miljøvenlige materialer og en konstruktion, hvor størstedelen af komponenterne er fremstillet af genanvendte eller biobaserede harpikser.

 

Pris og levering

Xperia 1 VI vil være tilgængelig til salg fra juni 2024 og kan forudbestilles umiddelbart efter lanceringen. Telefonen kommer i farverne sort, sølv og kakigrøn, og for de hurtige købere inkluderes et par SONY WH-1000XM5 hovedtelefoner uden ekstra omkostninger. Prissat til 9.999 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.