Forside * Featured

Vores første kig på Sonos Ace!

-

Sonos havde inviteret udvalgte journalister til et første kig på Sonos Ace for et par uger siden, og recordere.dk var med. Og der fik vi lov til at sidde nogle minutter og teste dem.

Jeg skal lige understrege at dette ikke er en test. Vi satser på at få Sonos Ace til test, og kunne levere en anmeldelse engang i juni.

Annonce:

I starten af maj var recordere.dk hos besøg hos Sonos i Danmark, hvor vi på et lukket event fik lov til at få et første kig på Sonos Ace, der er de helt nye hovedtelefoner fra Sonos.

Hovedtelefonerne er bygget til at være både dine høre-bøffer på farten, men også en aktiv del af dit Sonos Økosystem når du er hjemme.

Det er modigt af Sonos at gå ind i et marked, der allerede er ret godt dækket fra billige helt op til ret dyre modeller. Sonos Ace er prissat til 3.699,-

 

Knapper på Sonos er lette at finde og betjene (foto: recordere.dk)

Masser af smarte og simple funktioner

Sonos har ingen touch funktioner, men dejlige mekaniske knapper, der bruges til at styre lydstyrke, play/pause, og en smart skift funktion, som bruges når du er hjemme. Betjeningen virker let. Og du kan let skifte mellem aktiv støjreduktion til og fra.

 

De to ørepuder er lavet af kunstig læder, og kan let udskiftes. Du kan godt blande farver, men du kan ikke komme til at sætte dem forkert på. Da magneter er monteret, sådan aat man ikke ved en fejl kan komme til at sætte ørepuden til højre øre på venstre.

 

 

Sonos Ace indmad (foto: recordere.dk)

Imponerede at lytte til

De få minutter vi havde til henholdsvis at lytte til musik og senere også se en Dolby Atmos film gav et godt førstehåndsindtryk. På farten får du Bluetooth, og når du er hjemme, og gerne vil bruge dem til at se din TV-lyd bruger Sonos Ace så en WiFi forbindelse.

Vi fik også lov til at høre deres retningsbestemte lyd, som virker når du bruger Sonos Ace sammen med din soundbar. Også det fungerede rigtigt godt, omend jeg ikke er den store fan af sådan en funktion. Du kan også bruge retningsbestemt lyd hvis du lytter til Atmos musik.

Men det er især skiftet mellem soundbar og Sonos Ace der giver enormt meget mening. Hvor du kan sidder og se sport eller film med god surroundlyd i ørene uanset om det via din soundbar eller Sonos Ace.

 

Sonos Ace (foto: recordere.dk)

Vigtigt at vide

Hvis du vil bruge Sonos Ace hjemme sammen med dit TV, så skal du have enten en Sonos Arc eller en Sonos Beam 2gen. For Sonos Ace bruger faktisk dem til at konvertere den digitale lyd inden den sendes videre til Ace hovedtelefonerne over WiFi. Sonos har optimeret den trådløse protokol de bruger til at have minimal forsinkelse. Og de få minutter vi fik lov til at prøve det, oplevede jeg ikke mærkbar / sebar forsinkelse.

Vær også opmærksom på at skift mellem hovedtelefoner og tv-lyd kun virker med iPhone og iPad ved lanceringen. Hvornår Android får support for den funktion er endnu ikke annonceret.

Og vi spurgte Sonos ved præsentationen om Sonos Ace havde en IP6x certificering, og det har de ikke. Så du skal ikke købe dem hvis du gerne vil have nogle der virker godt i alt slags vejr. De skulle kunne tåle lidt vand, men hvor meget er der ingen officielle udmeldinger om.

Regn med en test på recordere.dk

Når vi får Sonos Ace til test, så skal vi nok gå meget mere i dybden, og den regner vi med at være klar med en gang i juni.

 

Pris og levering

Sonos Ace fås i sort og hvid, og kan købes fra 5. juni til 3.699 kr. Den kommer til salg direkte hos Sonos og hos flere forhandlere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.