Forside * Nyheder

Creative klar med to nye X-Fi hovedtelefoner

-

Creative Technology har lanceret to nye modeller af True Wireless Stereo-hovedtelefoner: Creative Zen Air SXFI og Creative Zen Hybrid SXFI.

Disse hovedtelefoner er udstyret med Super X-Fi-teknologi, der tilbyder brugerne en fordybende lydoplevelse. Med et enkelt tryk aktiveres Super X-Fi, og lydbilledet udvides til at omfatte tredimensionelle lydeffekter, der simulerer realistiske lydscenarier fra diverse medier såsom film på Netflix, musik på Spotify og videoer på YouTube.

Annonce:

Hovedtelefonerne integrerer Adaptive Hybrid ANC og Ambient mode samt understøtter Bluetooth 5.3 med en lav latenstid på op til cirka 100 ms, hvilket sikrer synkronisering af lyd uden forsinkelse under streaming af video og spil. Disse funktioner er designet til at forbedre brugeroplevelsen ved at tilpasse lyden efter omgivelserne og aktivitetstypen.

Den medfølgende SXFI-app til iOS og Android tillader yderligere personalisering af lydindstillingerne til den enkelte brugers hoved- og ørekonfiguration, hvilket optimerer lydkvaliteten yderligere. Brugerne kan skifte mellem forskellige ANC-modes for at balancere mellem fuld immersion i lyd og opmærksomhed på omgivelserne.

 

Creative Zen Air SXFI-modellen indeholder 10 mm neodym-drivere, som leverer klar lyd med velafbalancerede toner. Denne model tilbyder op til 39 timers spilletid uden ANC og har IPX5-vandtæthed samt mulighed for trådløs opladning, hvilket gør den ideel til brug på farten.

 

Creative Zen Hybrid SXFI, på den anden side, er udstyret med 40 mm neodym-drivere, der leverer præcise lyde og dybe toner. Denne model tilbyder op til 70 timers spilletid uden ANC, har et foldbart design og en analog tilslutning for øget fleksibilitet. Indbyggede mikrofoner med ENC forbedrer kommunikation og stemmestyring under opkald, hvilket styrker den samlede brugeroplevelse.

 

Pris og tilgængelighed

  • Creative Zen Air SXFI: 79,99 € (ca. 595 kr.)
  • Creative Zen Hybrid SXFI: 99,99 € (ca. 745 kr.)

Begge kan forudbestilles på Creative.com nu, og leveringen fra webshoppen er gratis.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.