Forside * Nyheder

Danmark klar til ottendedelsfinalerne: TV 2 åbner for storskærmsarrangementer

-
Fodbold på storskærm på Hvidovre Torv ved EM 2024 (foto: Kenneth Bak)

Med Danmarks videre avancement til ottendedelsfinalerne ved EM i herrefodbold er fodboldfeberen for alvor ved at brede sig i landet.

Efter en spændende 0-0 kamp mod Serbien i går aftes står det klart, at Danmark nu møder værtsnationen Tyskland i næste runde. Denne kamp spilles lørdag den 29. juni, og TV 2 har netop annonceret en væsentlig ændring, som kommer restaurationsbranchen til gode.

TV 2 har besluttet at ophæve begrænsningen på maksimalt 200 personer for kommercielle storskærmsarrangementer i eksisterende lokaler. Denne ændring betyder, at pubber, barer og caféer nu får mulighed for at arrangere udendørs storskærmsvisninger af Danmarks ottendedelsfinale mod Tyskland til en favorabel pris. Der er dog fortsat krav om, at adgang til disse arrangementer skal være gratis.

Annonce:

Kommercielle aktører, der ikke allerede har en aftale med TV 2, kan også tilkøbe sig rettighederne til at vise Danmarks EM-kampe på de nye vilkår.

En Folkefest i Hele Landet

Frederik Lauesen, TV 2s sportsdirektør, udtaler:
“Der er fodboldfeber i Danmark, og vi har knap 300 ikke-kommercielle storskærmsarrangementer i hele landet arrangeret af blandt andet foreninger og frivillige. Nu er Danmark gået videre, og selvom vi savner nogle danske mål, så har danskernes opbakning ikke været til at tage fejl af. Derfor giver vi nu mulighed for, at kommercielle aktører kan tilkøbe rettighederne, så flest muligt kan deltage i den store folkefest, der allerede er i gang.”

TV 2 har live-rettighederne til fire ottendedelsfinaler, inklusive Danmarks kamp mod Tyskland, to af kvartfinalerne og den ene af de to semifinaler. Finalen, der spilles den 14. juli i Berlin, vil blive vist både på TV 2 og DR. For at gøre denne folkefest mulig, samarbejder TV 2 med Viaplay Group i forbindelse med de offentlige fremvisninger under EM.

Kommercielle aktører, der ønsker at tilkøbe eller udvide deres aftale med TV 2, kan kontakte Viaplay Group.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.