Forside * Nyheder

Samsung afholder sin næste Unpacked-event 10. juli i Paris

-
(Foto: Samsung)

Om to uger afslører Samsung sine næste foldbare modeller, samt formentlig også Samsung Ring, en ny Galaxy Watch-model og nye Buds.

Alles (eller i hvert fald manges) øjne rettes i disse dage mod Paris. I dag er der en præcis en måned til at startskuddet til sommer-OL i lysenes by fyres af, og den traditionelle fakkel med den evige flamme bæres ind på stadion.

Det er derfor mere end passende, at Samsung nu har annonceret, at deres næste Unpacked-event finder sted den 10. juli i Paris. Ifølge invitationen eventen fokusere på “den næste generation af Galaxy AI og det stadigt voksende Galaxy-økosystem”.

Annonce:

Samsung skriver endvidere, at Paris, ”danner en ideel ramme for præsentationen af Samsungs nyeste teknologiske fremskridt”. Valget af Paris lugter jo en del af, at der kan være nogle fitness-relaterede nyheder på vej.

Det kan også betyde, at Samsung vil lancere nogle specialudgaver af f.eks. Galaxy S, Z Fold eller Z Flip med OL-relateret branding. Samsung planlagde sådanne smartphone-modeller i forbindelse med OL i Tokyo i 2020, der som bekendt blev udskudt et år på grund af COVID-19. Af samme grund blev telefonerne heller ikke til noget.

Ikke så ringe

Men ellers går spekulationerne på, at fitness-nyhederne kommer til at relatere sig mest til Galaxy Ring, der blev teaset ved årets første Unpacked-event i starten af året. Smartringe bliver mere og mere populære, og markedet ledes lige nu af finske Oura. Tredje generation af sidstnævntes smartring har bl.a. pulsmåler, 3D-accelerometer samt sensorer til respirationsfrekvens og kropstemperatur.

Man kunne forvente, at Samsungs ring kommer til at have tilsvarende sensorer, men rygterne går også på at den kan tage et hjertekardiogram/EKG og foretage en eller anden form for måling af, hvordan blodet strømmer i årerne (branchemediet ET News’ kilder, der rapporterede det sidste, var ret vage i deres udtalelser).

Det ovenstående marketingfoto skulle ifølge Reddit-brugere være blevet lækket ved et uheld på Samsungs website i Kazakhstan. Det skal nok tages med et gran salt (Foto: Reddit/Samsung?)

Oura har beskyttet sine patenter med en række retssager mod andre smartrings-producenter i de senere år. Samsung har for tre uger siden allerede præventivt forsøgt at undgå dette i en slags søgsmål, hvor de har søgt rettens ord for, at Galaxy Ring ikke bryder Ouras patenter. I den forbindelse kom det frem, at Samsung forventer at sende ringen på markedet allerede til august.

Mere kantede foldbare

Endelig er Samsungs sommer-Unpacked typisk der, hvor de viser de seneste foldbare modeller frem. Det er således næppe nogen større hemmelighed, at vi får Z Flip6 og Z Fold6 at se om et par uger, men ellers er det begrænset, hvor meget vi ved om de to foldbare.

Ovenstående marketingfoto blev ifølge nogle Reddit-brugere afsløret på Samsungs website i Kazakhstan ved et uheld. Hvis billedet er ægte, kan vi forvente et lidt mere kantet design. Dertil går rygterne på, at de to telefoner bliver drevet af Qualcomms Snapdragon 8 Gen 3-chipsæt og at Samsung har gjort endnu mere fremskridt i forhold til at gøre skærmfolden endnu mere usynlig og umærkelig.

Endelig får vi formentlig også Galaxy Watch 7 at se, formentlig med en ny Ultra-model, som vi tidligere har skrevet om. Dertil kommer angiveligt nyt i Samsungs Galaxy Buds-serie af trådløse øretelefoner. Du kan se en livestream af sommerens Unpacked-event på Samsungs YouTube-kanal eller firmaets website. Eventen starter kl. 15 dansk tid den 10. juli.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.