Forside * Featured

Elon Musk truer med at forbyde Apple-produkter i sine virksomheder

-
Elon Musk konfronteres nu med tidligere udtalelser om Teslaer sikkerhed, når de kører sig selv (Foto: NORAD and USNORTHCOM Public Affairs).

I en opsigtsvækkende udmelding har Elon Musk, administrerende direktør i Tesla og SpaceX, truet med at forbyde Apple-produkter i alle sine virksomheder.

Musk annoncerede dette på det sociale medie X, som han ejer. Forbuddet overvejes efter nyheden om, at Apple vil integrere OpenAI’s kunstig intelligens-teknologi i sine styresystemer.

Musk beskriver Apples beslutning om at integrere AI fra OpenAI som et “uacceptabelt sikkerhedsbrud”. I hans opslag på X uddyber han, at alle besøgende hos hans selskaber fremover vil blive bedt om at aflevere deres Apple-produkter ved indgangen.

Annonce:

Denne trussel fra Musk kommer i kølvandet på intens konkurrence på AI-markedet, hvor virksomheder som Google, Meta og Samsung allerede har integreret lignende teknologier i deres produkter.

LÆS OGSÅ: Apple Intelligence kommer til efteråret…men ikke på dansk

Det er værd at bemærke, at Musk var medstifter af OpenAI tilbage i 2015, men forlod organisationen i 2018 efter uenigheder om virksomhedens retning. Siden da har han været kritisk over for virksomhedens tiltag og sagsøgte endda OpenAI tidligere i år for brud på stiftelsesbetingelserne.

Den endelige beslutning om et eventuelt forbud mod Apple-produkter i Musks virksomheder er endnu ikke truffet, men det tegner til at blive et kontroversielt skridt, hvis det gennemføres.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.