Forside * Featured

iPadOS 18 – Fik vi det vi drømte om?

-

Jeg har længe drømt om at iPads kunne køre MacOS eller noget der mindede om det, når man havde et Magic Keyboard på, men det bliver i drømmen. Men Apple gjorde iPad mere Pro på WWDC 2024.

iPadOS 18 får mange af de samme funktioner som iOS 18, men får også andre funktioner til f.eks. Pencil.

I Apple TV appen får du nu tabs, og det kommer til mange andre apps på iPad OS.

Annonce:

Animationer er også mere flydende.

Screensharing på iPad OS

Hvis du deler en skærm, så kan du nu tegne hvad du vil have hjælp med. Det er en god funktion for dem som har brug for hjælp når de sidder med deres iPad og ikke kan finde ud af noget.

 

JUHU… En lommeregner

Ja, det er ikke løgn – Der skulle gå mere end 10 år før Apple kom med en lommeregner til iPad OS. Apple har lavet en funktione de kalder Math Notes, som er en funktion der kan løse skrevne fomler ala Numi app’en på MacOS. Men den kan også løse formler der står over hinanden, og så auto sum’e når du har brug for det.

Ligesom Numi har Math Notes understøttelse for variabler. Og det er virkeligt en lækker funktion for folk der godt kan lide at tegne matematik. Dette understøttes også i Notes.

Notes får Smart Script

Smart Script er en funktion der bl.a. kan få min håbløse håndskrift til at se pæn ud. Se det er AI der kan bruges til noget.

Du kan bruge din Pencil pro, og den virker både til skrift og at slette tekster.

Der var ikke meget mere til iPad OS 18, men mon ikke pressemeddelelserne fra Apple afslører mere.

 

Opdateres…

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.