Forside * Featured

Mange sommernyheder fra Philips Hue

-
Philips Hue Twilight

Philips Hue introducerer nye produkter, der fremmer din søvnrutine og tilbyder udvidede muligheder for lysindretning.

Signify løfter nu sløret for en ny serie af Philips Hue-lamper og appfunktioner, designet til at personalisere hjemmets belysning. Den nye Philips Hue Twilight bordlampe er skabt for at harmonere med din døgnrytme.

Efter debuten af Lightguide Ellipse-pæren, udvides Philips Hue Lightguide-serien med yderligere fire varianter – Small Globe, Large Globe, Edison og Triangle – der kan sammensættes med tilhørende 3D-printede baser. Desuden introduceres Philips Hue Solo-lightstrips, der tillader belysning i hele hjemmet. Philips Hue Datura, et loftspanel med to lyskilder, er blandt de andre nyheder.

Annonce:
Philips Hue Twilight

Vågn op frisk

Philips Hue Twilight sengebordslampen, tilgængelig i sort og hvid, er designet til at synkronisere med din døgnrytme og hjælper med at opretholde en konsekvent søvnrutine, så du falder i søvn fredeligt og vågner op frisk. Lampen har to individuelt styrbare lyskilder – et hovedlys og et baglys udstyret med den avancerede ColorCast-teknologi, der efterligner himlens farver ved solopgang og solnedgang.

Lampens kompakte design passer ideelt til et natbord og inkluderer to knapper til lyskontrol samt kompatibilitet med Philips Hue-appen. Standardindstillingen for én knap gennemløber seks nye lysscener, som ‘Arise’ og ‘Sleepy’, mens den anden aktiverer den nye Sunset Go to sleep-automatisering, der simulerer en solnedgang med en dyb rød palette.

Indstil også en wake-up automatisering, der gradvist øger lysstyrken og efterligner morgensolens nuancer. Ultra-lav dæmpning sikrer en behagelig overgang og et optimalt natlys, idet Philips Hue Twilight kan dæmpes til blot 0,5 % lysstyrke.

Philips Hue Twilight
Philips Hue Lightguide

Et designelement til hjemmet

Efter succesen med Ellipse-pæren tilbyder de fire nye Philips Hue Lightguide-pærer et moderne og unikt designelement. Vælg mellem fem håndblæste glaspærer: Small Globe, Large Globe, Triangle, Edison og Ellipse, alle med evnen til at skabe millioner af nuancer af hvidt og farvet lys, styret via Philips Hue-appen.

Philips Hue 3D table lamp

Kombiner Lightguide-pærerne med de nye 3D-printede baser fremstillet af bio-cirkulære materialer, tilgængelige i farverne salvie, sand og blank sort, for at skabe en elegant bordlampe.

 

Philips Hue Solo lightstrip

Fleksibelt lys til svært tilgængelige områder

Philips Hue Solo-lightstrip er let at forme og bøje efter behov og giver mulighed for at tilføje lys i svært tilgængelige steder. Med muligheder på 3m, 5m og 10m, som kan tilpasses i længden, er lightstrippen ideel til montering i skabe, langs lofter, vægge, trapper og gulve.

Med 1700 lumen giver lightstrippen mulighed for et kraftigt lys i både farver og rent hvidt lys, takket være RGBWW LED’er. Philips Hue-brugere kan nemt integrere lightstrippen i det fulde Philips Hue-system for varierede lysoplevelser.

Philips Hue Solo lightstrip
Philips Hue Datura round

Loftsbelysning til ethvert rum

Philips Hue Datura loftslampen har en slank, rammeløs profil, der forbedrer rumfornemmelsen, især i rum med lav loftshøjde. Loftspanelet tilbyder to individuelt styrbare lyskilder i hvidt og farvet lys for et kraftigt, funktionelt lys samt en blød loftsglød med justérbare farveeffekter.

Philips Hue Datura round

Philips Hue Tento loftslampen og de slanke indbygningsspots udvider sortimentet med moderne design og kraftfuldt lys,

Philips Hue Gu10

 

Pris og tilgængelighed

 • Philips Hue Twilight kun via philips-hue kr. 2.099,-
 • Philips Hue Lightguide Triangle kr. 749,-
 • Philips Hue Lightguide Large Globe kr. 749,-
 • Philips Hue Lightguide Small Globe kr. 599,-
 • Philips Hue Lightguide Edison kr. 599,-
 • Philips Hue 3D-printede baser kun via philips-hue) kr. 449,-
 • Philips Hue Solo lightstrip. 3m kr. 529. 5m kr. 679. 10m kr. 1.199
 • Philips Hue Datura rund. 384 mm kr. 2.249. 574mm kr. 2.999
 • Philips Hue Tento (fra sommeren 2024 og via philips-hue priser mellem 529 – 1.499 afhængig af størrelse og hvid/farve variant
 • Philips Hue Slim indbygningsspot . 90mm kr. 679. 170mm kr. 829,-
 • Philips Hue GU10 White (fra 18. juni) kr. 169-299 afhængig af pakke
 • Philips Hue GU10 White Ambiance kr. 269-379 afhængig af pakke
 • Philips Hue GU10 White and Color Ambiance kr. 489-829 afhængig af pakke

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.