Forside * Featured

Philips Hue opgraderer populære GU10 spots

-
De nye spotpærer. Foto via Hueblog.com

2024-versionerne af GU10 spots fra Philips Hue lyser kraftigere og bruger mindre strøm

Hvis du overvejer at investere i GU10-spotlights til dit Philips Hue-system, anbefales det at vente nogle uger endnu. Ifølge Hueblog.com er en lancering af forbedret hardware lige om hjørnet, og Fabian fra Hueblog har allerede opdaget en ny version af GU10-spots fra Philips Hue i visse lande.

Indtil videre har de enkle Hue White spots, som kun bruger varme hvide LED’er med 2.700 Kelvin, haft en lysstyrke på op til 400 lumens. GU10 spots med White Ambiance eller White and Colour Ambiance har kun kunnet præstere 350 lumens ved en meget køligere 4.000 Kelvin. Ved standardhvid på 2.700 Kelvin var lysstyrken endda kun 230 lumens.

Annonce:

Sådan er lysstyrken på de nye Philips Hue GU10 spots

Lysstyrken på den nye 2024 version af Philips Hue GU10-spotlights er væsentligt forøget. Ved 4.000 Kelvin er lysstyrken nu 400 lumens, hvilket er en stigning på omkring 14 procent. Stigningen er endnu større for den standardhvide version, som er gået fra 230 lumens til 350 lumens, svarende til en stigning på cirka 52 procent.

  • 4.000 Kelvin: 350 → 400 lumens
  • 2.700 Kelvin: 230 → 350 lumens

Men det stopper ikke her. Energi-effektivitetsmærkningen er forbedret fra G til E, hvilket er en betydelig forbedring for kompakte LED’er. Strømforbruget er nu angivet til 4,2 watt.

Pris og tilgængelighed ukendt, men de ventes at være tæt på lancering.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.