Forside * Nyheder

Samsung Electronics løfter sløret for nye Odyssey OLED-, Smart Monitor- og ViewFinity-line ups

-

Samsung Electronics har i dag lanceret deres 2024 computerskærme, herunder Odyssey OLED, Smart Monitor og ViewFinity.

Den nye Odyssey OLED-serie omfatter to modeller: Odyssey OLED G8 og G6. Odyssey OLED G8 er en 32” flad skærm med 4K UHD-opløsning (3840 x 2160) og en opdateringshastighed på 240 Hz. Den har en responstid på 0,03 ms (grå-til-grå), hvilket sikrer en glidende og hurtig spiloplevelse. Odyssey OLED G6 er en 27” skærm med QHD-opløsning (2560 x 1440) og en opdateringshastighed på 360 Hz, også med en responstid på 0,03 ms. Begge modeller er udstyret med Samsungs nye OLED Safeguard+ teknologi, som beskytter mod burn-in gennem et pulserende varmerør og Dynamic Cooling System.

 

Annonce:

Odyssey OLED G8 er desuden Samsungs første OLED-gamingskærm drevet af AI, udstyret med NQ8 AI Gen3-processoren, der opskalerer indhold til næsten 4K. Skærmene har også FreeSync Premium Pro for at synkronisere GPU og display, reducere hak og skærmlagging samt Samsungs OLED Glare Free-teknologi for at minimere refleksioner og bevare farvenøjagtigheden.

 

Smart Monitor-serie

Den opdaterede Smart Monitor-serie inkluderer modellerne M8, M7 og M5. M8-modellen er en 32” 4K UHD-skærm, der introducerer AI-drevne funktioner som AI-opskalering og Active Voice Amplifier Pro, der optimerer dialog baseret på baggrundsstøj. M8-modellen understøtter også 360 Audio Mode, som kan parres med Galaxy Buds for en fordybende lydoplevelse, samt et indbygget SlimFit-kamera til videokald via smartphone-apps med Samsung Dex.

Hele Smart Monitor-serien inkluderer nu Workout Tracker, som kan parres med et Galaxy Watch for at vise sundhedsdata i realtid, selv under streaming af indhold. Serien understøtter også Smart TV-apps og Samsung TV Plus, hvilket giver adgang til streamingtjenester og live-indhold uden behov for en pc.

M7 fås i 32” og 43” med 4K UHD-opløsning, en lysstyrke på 300 nits og en responstid på 4 ms. M5 fås i 27” og 32” med FHD-opløsning og samme lysstyrke og responstid som M7.

 

ViewFinity-serie

ViewFinity-serien er målrettet kreative og professionelle brugere og omfatter modellerne S8, S7 og S6. Disse skærme er designet med ansvarlig praksis og bruger 10% genbrugsplast i deres konstruktion. De er også nemme at sætte op med en Easy Setup Stand, der samles uden værktøj.

ViewFinity S8 fås i 27” og 32” med 4K UHD-opløsning, en lysstyrke på 350 nits og en opdateringshastighed på 60 Hz. S80UD-modellen inkluderer en KVM-switch og en USB-C-port til opladning. S7 fås også i 27” og 32” med lignende specifikationer som S8. ViewFinity S6 fås i 24”, 27” og 32” med QHD-opløsning, en opdateringshastighed på 100 Hz og en lysstyrke på 350 nits.

 

Danske priser og tilgængelighed

Priser i OLED-serien starter på en vejledende pris på 7 490 DKK, priser i ViewFinity-serien starter på en vejledende pris på 2 699 DKK, og priser i Smart Monitor-serien starter på en vejledende pris på 3 190 DKK. Alle monitors er tilgængelige i Danmark fra d. 4. juni 2024 med undtagelse af Odyssey OLED G8, der kommer til det danske marked senere i år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.