Forside * Nyheder

Slut med Netflix på ældre Apple TV-enheder

-
Foto: Shutterstock.com

Netflix har netop annonceret, at de stopper understøttelsen af deres tjeneste for ældre generationer af Apple TV. Fra den 31. juli vil det ikke længere være muligt at streame Netflix på Apple TV (2. generation) og Apple TV (3. generation).

Denne ændring blev meddelt til abonnenterne via en mail fra Netflix.

Apple TV (2. generation) blev lanceret i 2010 og understøttede en opløsning på 720p. To år senere, i 2012, kom Apple TV (3. generation) på markedet med en forbedret opløsning på 1080p. Begge disse enheder blev introduceret før introduktionen af tvOS og tvOS App Store og indeholdt derfor kun en række forudinstallerede apps.

Annonce:

For brugere med nyere enheder som Apple TV HD fra 2015 eller senere, vil Netflix fortsat være tilgængelig.

Netflix begrunder beslutningen med et ønske om at sikre den bedst mulige visningsoplevelse for deres brugere. Dette kræver, at de fokuserer på nyere teknologi og enheder, der kan håndtere de avancerede funktioner og opdateringer, som Netflix kontinuerligt implementerer.

Ændringerne fra Netflix følger en række andre justeringer i Apple TV-økosystemet. For eksempel fjernede iOS 16 AirPlay-understøttelsen på ældre Apple TV-modeller på grund af DRM-problemer. Dette betyder, at ejere af ældre Apple TV-enheder allerede har oplevet en reduceret funktionalitet.

Hvis du ejer en ældre Apple TV-model, er det derfor en god idé at overveje et nyt, eller et nyere brugt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.