Forside * Nyheder

Sikkerhedsadvarsel til ejere af Humane AI Pin

-
Humane AI Pin

Humane, virksomheden bag AI Pin, opfordrer sine kunder til øjeblikkeligt at stoppe brugen af opladeretuiet, der følger med deres $700 AI-enhed, på grund af en potentiel brandfare.

Denne advarsel blev udsendt til kunderne via email tidligere i dag.

Virksomheden tog skridtet efter en rapport om et opladningsproblem og en efterfølgende undersøgelse af opladeretuiet, der afslørede en kvalitetsmæssig fejl ved battericellen, som blev leveret af en tredjepartsleverandør. Humane har meddelt, at de har afbrudt samarbejdet med den pågældende leverandør og er i gang med at finde en ny batterileverandør.

Annonce:

 

Problemet er begrænset til opladeretuiet, og andre dele af produktet, såsom AI Pin, batteriforøgere og opladningspladen, påvirkes ikke og kan stadig bruges til opladning.

Selvom Humane ikke har udstedt en tilbagekaldelse eller tilbyder refusion, vil de tilbyde to måneders gratis abonnement på Humane-tjenester til berørte kunder.

AI Pin, der blev lanceret i november, er designet specifikt til AI-anvendelser og kan fastgøres til tøj ved hjælp af et magnetisk batterisystem. Enheden kan svare på spørgsmål og forespørgsler og har et “laser ink display”, der kan vise informationer på brugerens hånd, samt et indbygget kamera.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.