Forside * Nyheder

Strøm og Cheeseburger til 0 kroner: Norlys og McDonald’s åbner første lynladere

-
Norlys EV-oplader (foto: Norlys)

Norlys-lynladere ved McDonald’s i Vejle, Odense, Middelfart, Helsingør og Tilst er klar til brug, og det markeres med strøm til elbilen uden betaling fredag den 28. juni fra klokken 11.

McDonald’s og energiselskabet Norlys har indgået en storstilet aftale om opsætning af lynladestandere ved fastfoodkædens restauranter over hele landet. Aftalen sikrer installation af i alt 370 lynladepunkter ved 75 af kædens lokationer, hvilket betyder, at både fastfood- og elbilentusiaster kan nyde godt af hurtig opladning, mens de spiser.

De første 24 lynladepunkter er allerede operationelle og for at fejre dette tilbyder Norlys gratis strøm til elbiler ved disse nye faciliteter i Vejle DTC, Odense Risingsvej, Middelfart, Helsingør og Tilst. Denne gestus finder sted fredag den 28. juni fra kl. 11 og 24 timer frem.

Annonce:

 

Gratis cheeseburgere i Vejle

I Vejle DTC, hvor den officielle lancering af de nye ladestandere fejres, vil McDonald’s tilbyde gratis cheeseburgere mellem kl. 11-13 på samme dag.

Mads Friis, administrerende direktør for McDonald’s Danmark, udtaler, “Hos McDonald’s er vores ambition at ‘go big or go home’. Vi ønsker at være førende, hvad enten det gælder kaffe, burgere eller nu ladestandere. Med næsten 200 lynladere gør vi hverdagen lettere for elbilejerne, også i mindre befolkede områder.”

Norlys vil sætte lynladere op, der kan levere op til 400 kW, hvilket betyder hurtigere opladningstider og mindre ventetid for gæsterne. Inden årets udgang forventes flere lynladere at være klar ved McDonald’s lokationer i bl.a. Hjørring, Purhus, Thisted, Sønderborg, Nykøbing Mors, Herning (Åvænget) og Vallensbæk.

Ellen Trolle, direktør for Norlys’ ladestanderforretning, siger, “Vores nye lynladere ved McDonald’s, som ligger strategisk ved de store trafikale knudepunkter, vil være afgørende for at udbygge et landsdækkende net af ladestandere. Med 400 kW ladere sikrer vi, at både gæster og biler hurtigt kan få ny energi på rejsen.”

Med de nye 400 kW ladere kan McDonald’s gæster i gennemsnit oplade deres bil til 80 procent i løbet af et typisk 23 minutters restaurantbesøg.

Her kan der lynlades til 0 kroner ved McDonald’s fredag den 28. juni klokken 11 og et døgn frem:

 • Vejle DTC: 8 lynladepunkter
 • Odense, Risingsvej: 4 lynladepunkter
 • Middelfart, Nyvangen: 4 lynladepunkter
 • Helsingør, Kongevejen: 4 lynladepunkter
 • Tilst, Havkærvej: 4 lynladepunkter

Her opsættes lynladere ved McDonald’s de kommende måneder

 • Fredericia, Vejlevej: 4 lynladepunkter
 • Hjørring, Frederikshavnsvej: 4 lynladepunkter
 • Purhus, Vestergade: 4 lynladepunkter
 • Thisted, Havnen: 4 lynladepunkter
 • Sønderborg, Nørrekobbel: 4 lynladepunkter
 • Nykøbing Mors, Vester Fald: 4 lynladepunkter
 • Herning, Åvænget: 4 lynladepunkter
 • Vallensbæk Strand, Strandesplanaden: 4 lynladepunkter
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.