Forside * Nyheder

TV-signalnedbrud rammer Champions League-seere

-

Midt i aftenens store Champions League-drama oplevede mange seere et pludseligt tab af deres tv-signal. Problemet skyldes tekniske udfordringer hos selskabet Nordlys.

Pressechef Michelle Hald fra Nordlys oplyser, at det primært er kunder, der ser tv via Nordlys Appen, som er berørt.

Annonce:

”Jeg kan bekræfte, at vi desværre har problemer med vores app,” siger hun og forklarer, at problemerne begyndte lidt før klokken 21, lige før kampen gik i gang.

Mange fodboldfans havde set frem til denne lørdag, hvor Dortmund og Real Madrid mødtes i Champions League-finalen på Wembley i London. Knap var kampen begyndt, før flere læsere begyndte at skrive i B.T.s liveblog fra kampen, at de intet kunne se.

”Nordlys er gået kold. TRÆLS,” lyder det fra en bruger. Andre var knap så diplomatiske i deres ordvalg.

 

Ifølge Michelle Hald er det dog ikke alle kunder, der oplever problemer. De kunder, der allerede var logget ind på appen, kan fortsat se tv. Problemerne rammer dem, der enten ikke var logget ind eller forsøgte at skifte kanal.

En del læsere rapporterer dog til B.T., at de var logget på og så kampen, da signalet pludselig forsvandt.

”Vi beklager meget de gener, dette giver for vores kunder,” understreger Michelle Hald. På grund af fodboldkampen har Nordlys ekstra mandskab på arbejde, og de arbejder lige nu på højtryk for at rette fejlen. Der er dog endnu ingen tidshorisont for, hvornår problemerne er løst.

Her kl. 22. den 1. juni er brugerne igen begyndt at kunne komme på, men der er stadig brugere, der ikke kan komme på Norlys App’en.

Nyheden er baseret på information fra B.T.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.