Forside * Featured

YouTube begynder at lukke Premium konti, der er oprettet i andre lande end der hvor man bor

-

Flere danske brugere har fortalt at de nu oplever at de Premium konti de har hos YouTube i f.eks. Ukraine eller Indien er begyndt at blive lukket.

Recordere.dk har fået flere henvendelser fra brugere der har oprettet en udenlandsk konto hos YouTube Premium for at se YouTube uden reklamer, og så nu oplever at YouTube opsiger deres konto fra næste fornyelsesdato.

Det er ikke noget YouTube har meldt ud officielt, men vi har set brugere, der har haft Premium konti i både Ukraine og Indien, der har fået opsagt deres abonnement. Det betyder, at ønsker de at få Premium igen, skal de oprette det i Danmark til de meget dyre priser, der ikke helt svarer til de omkring 20 kr. man giver for et YouTube Premium abonnement i Ukraine eller Indien. I Danmark skal man betale 119,- for samme service.

Annonce:

Har du et udenlandsk YouTube Premium abonnement er det ikke sikkert du kan være sikker på det så meget længere. Men indtil nu er det ikke alle der er ramt.

LÆS OGSÅ: YouTube tester den ultimative adblock-killer

Reddit er der også mange der fortæller om samme oplevelse, så måske VPN løsninger med YouTube snart er en saga. En ting man skal være opmærksom på, er at YouTube oven i dette er begyndt at checke om kreditkortene tilhører det land man bestiller i

Nedenfor kan man se den mail som YouTube sender ud til de brugere der får lukket sine udenlandske abonnementer.

 

Screenshot
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.