VIDEO: Se Dødens gab som LEGO film, og byg det selv bagefter.

-

LEGO er klar med et “Jaws” sæt som gør du kan genskabe filmen Dødens gab i LEGO. Du skal dog være klar til at bruge tid og penge. For det er ikke gratis.

Er du klar til at smide 1.300,-, så kan du snart bygge og genskabe filmen “Dødens gab” som var en af Steven Spielbergs første film.

Dødens gab er en amerikansk thriller fra 1975 instrueret af Steven Spielberg og baseret på Peter Benchleys roman.

Annonce:

Handlingen foregår i en lille fiktiv kystby i USA, hvor en stor hvid haj begynder at angribe både turister og lokale beboere. Byens politichef, portrætteret af Roy Scheider, forsøger ihærdigt at advare offentligheden om faren, men møder modstand fra de lokale myndigheder, som frygter panik og økonomiske tab fra faldende turisme. Efter flere hajangreb slår politichefen sig sammen med en marinebiolog, spillet af Richard Dreyfuss, og en erfaren hajjæger, spillet af Robert Shaw, for at konfrontere og nedlægge det frygtindgydende rovdyr.

Filmen blev optaget på øen Martha’s Vineyard, beliggende ud for Massachusetts’ kyst syd for Cape Cod.

 

LEGO klar med sæt den 6. august

Dette sæt er en perfekt gave til Jaws-fans, klassiske filmelskere eller samlere af filmmemorabilia. Det indeholder en LEGO-model af båden Orca, som har et detaljeret lukaf med aftageligt tag, justerbar bom og rigning samt ikonisk tilbehør. Modellen kan placeres på en klodsbygget sokkel, hvor LEGO-hajmodellen angriber båden. Tilføj en flise trykt med politimester Brodys berømte citat “You’re gonna need a bigger boat” for at fuldende denne nostalgiske og legende udstillingsgenstand.

LEGO-sættet inkluderer også tre karakterer – politimester Martin Brody, Matt Hooper og Sam Quint. Sættet kommer med en alternativ udstillingsstand, hvor den fuldt byggede Jaws-hajfigur kan udstilles sammen med minifigurerne, hvilket giver mulighed for flere måder at nyde og fremvise denne klassiske filmscène på.

Har du de knap 1.300,- som sættet koster, så får du 1.497 dele som skal samles, men så får du også det gode skib Orca, samt de forskellige skuespillere, samt hajen det hele handler om.

 

Indtil da, kan du se LEGO genskabe filmen på 90 sekunder i videoen ovenfor.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.