Forside * Nyheder

Nye recordere fra Sony


Sony kommer med en serie nye DVD recordere i løbet af september måned. Fælles for dem er at de kan skrive til såvel DVD-R/RW og DVD+R/RW skiver for størst mulig mulighed for at udveksle skiver med venner og bekendte. Sony slår på at deres recordere er  intelligente og at billede kvaliteten er forbedret.
RDR-GX300 er en god entry level recorder og skulle kunne sælges for en billig penge og vil kunne købes i Silver eller Black design. RDR-GX700 byder desuden på i.LINK og DV redigering.
Sony kommer også med to harddisk DVD recordere. RDR-HX900 & RDR-HX1000 er Sonys første DVD+HDD recordere og vakse brugere i vort forum er allerede i gang med at undersøge muligheden for et fællesindkøb.
HX1000 kommer med 250GB HD og det giver plads til 325 timers video i laveste opløsning. Som noget nyt har Sony lavet en HQ+ kvalitet på hele 15 MB/sek (mod HQ’s 10 MB/sek). Det giver den hidtil bedste billedkvalitet, men til gengæld er der kun plads til knap 40 minutter på en DVD±R/RW skive. HX1000 er blevet valgt til årets DVD Recorder af EISA, der roser den gode billede kvalitet og nemme betjening.
HX900 har ‘kun’ 160 GB harddisk, men byder ligeledes på Sony mange finesser fx indlæsning af programtitler fra tekst-tv.
Priserne foreligger på harddisk recorderene HX900 kommer til at koste 8.500 kr og HX1000 kommer til at koste 11.000 kr vejledende.


Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.