Forside * Nyheder

Nu kommer GPS på HD videokameraerne


Sony XR-520VE


 


Med GPS-funktion indbygget registrerer XR-520VE automatisk hvor dine optagelser har fundet sted. Samtidig kan du lave optagelser under meget ringe lysforhold, uden at det giver rystelser i billedet.

Sony lancerer nu en række nye videokameraer, der kvalitetsmæssigt, funktionsmæssigt og designmæssigt sætter standard for det bedste, der fås i foråret 2009. Topmodellerne i HD-serien tilføjes i år en ny praktisk funktion, der gør optagelse af video endnu sjovere. Topmodellerne XR520VE, 500VE og 200VE optager alle i høj opløsning (HD) og kan fremover knytte enhver optagelse til en geografisk lokalitet takket være en indbygget GPS-modtager. Såvel videofilm som stillbilleder bliver derfor meget lette at sortere i takket være registreringen af optagestedet. Efter optagelse vil den indbyggede LCD skærm præsentere, hvor på kloden optagelsen har fundet sted, ligesom GPS-oplysningerne også bliver præsenteret ved brug af den medfølgende software til brug på din PC.

Topmodellen HDR-XR520VE gemmer op til 101 times HD video på en indbygget harddisk, der rummer hele 240GB. Det svarer til, at du kan optage to timers video hver weekend i et helt år, uden at skulle slette noget.


Både XR520VE og 500VE anvender en ekstremt følsom Exmor R CMOS sensor, der fordobler lysfølsomheden sammenlignet med standard-videokameraer. Det betyder mindre støj i billedet, selv når du optager under meget krævende lysforhold.


En anden nyhed på topmodellerne er Sonys G optik, der er skræddersyet til at udnytte fordelene ved Exmor R sensoren.

Lysfølsomheden mindsker risikoen for rystede billeder, og det samme gør den indbyggede optiske billedstabiliserings-teknik. Nyt på handycam er Sonys ?Active Mode?, der er en del af Sonys SteadyShot teknologi, som mindsker rystelser i billedet betydeligt. Ved brug af vidvinkel er virkningen af billedstabiliseringen op til 10 gange bedre end ved tidligere generationer af Sony Handycam.

Videokameraerne kan også optage stillbilleder i op til hele 12 megapixel, og her tilbydes avancerede funktioner som Smile Shutter, som først tager billedet, når personen på billedet smiler ? en funktion, der kan køre i baggrunden, mens du optager video.

Videoredigering er i øvrigt ikke længere nødvendigt, idet en ny funktion ?Highlight Playback? automatisk finder klip fra en bestemt periode, hvor du både har optaget film og billeder med den såkaldte ?Dual REC? funktion. Så bliver film og stillbilleder komponeret til en præsentation med flotte overgange og baggrundsmusik.


 


Pris og tilgængelighed

De nye videokameraer vil være på markedet i det tidlige forår.

XR520VE at koste fra ca. 9.000,-  


Kilde: Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.