Forside X-files Fælleskøb

Fælleskøb af Roth ALFiE stereoanlæg


ALFiE fra engelske Roth Audio er et flot designet alt-i-et system. Et stereo anlæg, der er perfekt til ethvert rum i huset hvor du har lyst til at have musik i god kvalitet, uden at skulle sætte et helt system med separate højttalere op.


 


2.1 lyd-system


Fronten indeholder to kvalitetshøjttalere der drives af en 2×10 watt forstærker. Sammen med en subwoofer monteret i bunden af apparatet, som drives af sin egen 20 watt forstærker, leverer 2.1 højttalersystemet en væsentligt mere fyldig og detaljeret lyd end man forestiller sig fra et så kompakt alt-i-et produkt.


 


Indbygget DVD/CD afspiller


Udover at fungere som CD-afspiller, kan slot-in drevet også afspille DVD. Tilslut Alfie til et TV, og du kan se DVD-film via ALFiE?s indbyggede højttalere, og få markant bedre lyd end hvad der er indbygget i dit tv.


 


AUX input


Bagpå apparatet findes en AUX indgang, der eksempelvis kan benyttes til at forbedre lydkvaliteten på dit soveværelses-tv, hvis du placerer ALFiE under dit tv!


 


Indbygget iPod dock


Sæt din iPod i dock?en bagpå, og få nem adgang til al din musik, samt mulighed for at vise video-filer hvis ALFiE er tilsluttet et tv. 


Indbygget FM-radioLyt til dine favorit-radiostationer!


 


Indbygget vækkeur


Med et stort og tydeligt digital-ur på fronten og dual-alarm, er det oplagt at benytte ALFiE som vækkeur i soveværelset. Du kan frit vælge at blive vækket med en FM radio-station, en CD, eller en vække-bippen.


ALFiE dækker dermed de flestes krav til et mini-anlæg i ekstra rum, og gør det både med stil og i høj kvalitet.


  


Pris


Normalprisen er kr. 4.999,-


Sælges her på Fælleskøb til  kun kr. 3.499,-


Begrænset antal. Dette Fælleskøb lukker når de er solgt.


 


Links 


Leverandør


Leverandør til dette Fælleskøb er:  AV-Precision
…. en del af Medlyd gruppen.


 


Bestilling


For bestilling, send en:  Email til AV-Precision


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.