Forside * Nyheder

Ny aktiv højttaler fra Dynaudio


De aktive højttalere vinder frem


Aktive kvalitets højttalere er blevet attraktive, til at erstatte PC højttalere til computer, iPod mm. Her er Dynaudios seneste bud, modellen hedder Focus 110 A.


Højttaleren er bygget til nærfeltslytning, så den kan bruges på et skrivebord, når musikken fra PC og iPod skal have et løft.


Hver højttaler er udstyret med to effektforstærkere forstærkere. En til diskanten, og en anden til bas/mellemtone. Når det gøres på denne måd, med forstærkerne direkte tilsluttet enhederne, svarer det i volumen til en 200W forstærker der driver en passiv højttaler. En anden fordel er, at fabrikanten kan tilpasse forstærker præcis til enhedernes karakteristik.


 


Anvendelsesmuligheder  • Indgå i et traditionel high end setup både i små og store rum. Kræver en kilde med variabel volumen eller en forforstærker. Giver et simpelt system, med god ydelse til prisen.
  • Focus 110 A vil også fungere godt med en media-server eller Squeezebox eller Sonos.
  • Et surround setup bestående udelukkende af Focus 110 A højttalere, kan være en god løsning. Kræver en surround receiver eller forforstærker med 5.1/6.1/7.1 line udgange.
  • Focus 110 A kan også benyttes som højtydende multimedia højttaler sammen med en Ipod, PC eller lignende.
  • Fladskærme har ofte også en flad lyd, men med Focus 110 A kan du få high end lyd hvis du har en fladskærm med variabel lydudgang.

 


Pris


DynAudio Focus 110 A koster kr. 6.999/stk.


 


Specifikationer Kilde: DynAudio

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.