Forside Nyheder

Strong med grøn Boxer godkendt modtager


Strong SRT8410 – HD DVB-T modtager


 


Strong er nu klar med deres første Boxer godkendte DVB-T modtager, model SRT8410.


Boksen har fået Elsparemærket fra Elsparefonden. Det uddeles til udstyr, der i sin kategori er energieffektiv, og indtil videre er der kun to DVB-T modtagere som har fået dette grønne stempel. Strong SRT8410 har et forbrug på 10W i drift og 0,5W i stand-by.


?I forbindelse med udviklingen af modtageren har det især været et utrolig vigtigt punkt, at få strømforbruget helt i bund. Der er i øjeblikket meget stor fokus på netop el-besparelse i Danmark, bl.a. ser vi Elsparefondens massive kampagne, der med stor succes har gjort danskerne opmærksomme på mulighederne for at spare penge og dermed skåne miljøet?, udtaler produktchef hos Strong Scandinavia; Poul Hancy i pressemeddelelsen fra Strong.


Som Boxer godkendt modtager, er den klar til MPEG4 og HDTV. Så den vil også kunne bruges til modtagelse af DR HD, når kanalen starter op til november i år.


Strong SRT8410 ventes i butikkerne snart. Er set til 1900 kr.


 


Kilde: Strong

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.