Forside * Nyheder

Sony introducerer 2 nye Bluetooth hovedtelefoner


Sony er klar med endnu flere trådløse lytteoplevelser


Så er der spændende nyt fra Sony, hvis man er til totalt frihed, når man skal lytte til musik på farten. Sony introducerer to nye hovedtelefoner, der sender lyden videre via bluetooth. Desuden er begge nye modeller med “Noise Cancelling Technology”, der skulle fjerne det meste baggrundsstøj, når du lytter til din yndlingsmusik.


DR-BT100CX er in-ear hovedtelefoner, der passer godt til de fleste mp3 afspillere og mobiltelefoner. De lades op via USB og giver op til 8 timers trådløst lyd pr. opladning. Til sættet hører tre forskellige earbud (ørepropper).


Musik fanatikere bør nok overveje DR-BT101, der er almindelige “over-øret” hovedtelefoner, der tilbyder op til 12 timers musik pr. opladning. De er med 30mm højttalere, og giver en mere rummelig lyd.


Begge hovedtelefoner er kompatible med A2DP, AVRCP, HFP og HSP bluetooth profiler, og kan allerede nu bestilles via Sony Online Store (SonyStyle). Vi har ikke kunne finde dem på siden


Kilde – Sony.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.