Forside * Nyheder

TV-krigen: Køb et TV med abonnement


Udklip fra en Elgiganten annonce i dagens udgave af BT. Tryk på billedet for at se hele tilbudet.


 


Nu vælter efterårets tilbudspriser ind over os, og en ny form for tilbud har set dagens lys. Køb et TV med abonnement.


Boxer er sat i verden for at give konkurrence på markedet for tv-signaler herhjemme. Og det virker, TV-krigen er over os. Altså den intense kamp om kunderne dette efterår, hvor der skal sælges digitalt tv til danskerne.


Vi har allerede set og hørt om flere nye tiltag og tilbud. Flere nye nye tjenester, eller prisfald på de gamle. Og da kampen om kunderne er kun lige begyndt, vi vil helt sikkert se endnu flere tilbud de kommende måneder. Det bliver et godt efterår for os forbrugere.


I flere aviser i dag møder vi en ny form for tilbud. Vi har ihvertfald ikke mødt den før her på redaktionen. 


 


Tilbudet lyder


Køb et TV, sammen med et abonnement på tv-kanaler. Fidusen er at få TV’et med rabat, altså samme type tilbud som det kendes fra mobiltelefoner, netbooks, digital bokse o.lign. Nu blot overført til fladskærmsmarkedet.


I dagens udgave af BT ses en annonce fra Elgiganten (billedet), hvor man kan købe et 32″ Philips fladskærms-tv for 1.999,- mod at tegne et 12 måneders Boxer abonnement. Uden abonnement koster samme kr. 3.279,- og med i den lave pris følger også det nødvendige CAM (CA-modul) til en værdi af kr. 499,-


Lignende tilbud ses i dagens udgave af Urban, hvor Fona sælger forskellige TV med Boxer abonnement. Et 32″ Sony TV sælges til 2.499,- (Rabat: 2.000 kr), et 42″ Philips til 4.999,- udløser en rabat på 3.500 kr, mens et andet Sony 40″ sælges med en pæn rabat også. Se det tilbud her.


Det bliver dog ikke just nemmere at sammenligne priser fremover. Men, hvad der er sparet er tjent, så på det område går vi en god tid i møde som forbrugere her under “TV krigen”.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.