Forside Nyheder

Sony klar med to nye receivere i topklasse


Sony klar med to nye receivere i topklasse til hjemmebiografer


Sony udvider sit udvalg af ES (Elevated Standard) flagskibsprodukter til hjemmebiografer med to nye receivere, som gør brug af den nyeste teknologi til at skabe den mest biografagtige oplevelse derhjemme.


De to nye receivere, STR-DA3500ES og STR-DA-5500ES, har begge den nyeste HD Digital Sound fra Sony og understøtter alle nuværende video? og lydformater på BD, samt multizone-dækning til underholdning i hele hjemmet. Desuden er STR-DA5500ES fuld DLNA-kompatibel, så du kan streame musik, billeder eller video. Den har indbygget internetradio og flere andre funktioner, der forbedrer både ydeevnen og brugervenligheden såsom Automatic Phase Matching, der sikrer perfekt integration af højttalerne, samt en virtuel Quick Click fjernbetjening på skærmen.


 STR-DA5500ES: Hjertet i et helstøbt underholdningssystem til hjemmet


STR-DA5500ES er designet til at være hjertet i et helstøbt hjemmeunderholdningsystem. Denne nye 7.1-kanals AV-receiver er kompatibel med alle high-definition lyd- og videoformater på blu-ray diske, herunder 1080/24, x.v. Colour, Deep Colour og Dolby True HD/DTS-HD. Den har indbygget internetradio og kan fungere som DLNA-klient, så du kan streame lyd, billeder og video fra dit hjemmenetværk eller modtage hundredvis af radiostationer, som er streamet fra hele verden.


Surroundsound skabes ved hjælp af den nye HD Digital Cinema Sound-behandling, der er udviklet af Sony i samarbejde med Sony Pictures Entertainment for at kunne overføre de følelsesladede og dynamiske lydeffekter fra biografen til dit hjem. Opsætningen er blevet gjort nemmere med den mest avancerede version af Digital Cinema Auto kalibrering fra Sony, og unikke teknologier er taget i anvendelse for at skabe det bedst mulige hjemmebiografsystem.


Automatic Phase Matching (APM) er designet til at tage højde for en typisk opsætning af hjemmebiografhøjttalere, hvor store højttalere bruges forrest til venstre og højre kanal, mens mindre modeller anvendes til center- og surround-kanaler. Ved at bruge APM kan STR-DA5500ES fjerne faseforstyrrelser mellem højttalerne og dermed forbedre integrationen af surroundsound-feltet.


Der er hele seks HDMI-indgange på STR-DA5500ES med den ene placeret på frontpanelet, så du hurtigt kan tilslutte et videokamera, en spillekonsol eller andet udstyr. Der er også to HDMI-udgange, så du nemt kan skifte mellem TV og projektor, ligesom du kan bruge begge udgange på samme tid. Der er også en billede-i-billed-funktion, hvor input fra to forskellige tilsluttede enheder kan vises på skærmen samtidigt, så du kan holde øje med sportsresultater eller nyheder, mens du ser film.Videokonvertering og opgradering er tilført for at ældre videoer kan optimeres til high-definition visning. STR-DA5500ES kan levere lyd til tre zoner og video til to zoner.


Kontrollen af hele systemet er gjort enkel med to fjernbetjeninger: Den ene indeholder alle funktioner, mens den anden er enklere og beregnet til hverdagsbrug. Og receiveren tilbyder også den skærmbaserede virtuelle Quick Click-fjernbetjening fra Sony, som er en del af den grafiske brugerflade i høj opløsning, som gør det nemmere at betjene tilsluttede enheder.


Endelig har STR-DA5500ES to digitale medieporte til tilslutning af ekstraudstyr med modulære porte. Udvalget af digital medieport-adaptere omfatter modeller til Sony Walkman®-afspillere og Sony Ericsson telefoner, iPods® og Bluetooth stereoenheder.


 

STR-DA3500ES: Receiver i høj kvalitet med HD Digital Cinema Sound


STR-DA3500ES er en 7×100 W receiver med fire HDMI-indgange, som anvendes til de nyeste lyd? og videoformater i HD. Den er kompatibel med 1080/24p, x.v. Colour, Deep Colour og kan dekode alle de nyeste HD-lydformater ved hjælp af den nye HD Digital Cinema Sound-behandling fra Sony.


Ligesom STR-DA5500ES har den opskalering til 1080p og videokonvertering af gamle videoformater og kan levere lyd og billeder i en anden zone, samt lyd i en tredje.Digital Cinema Auto-kalibrering gør det nemt at få receiveren til at passe til dine højttalere, stuen og din lytteposition. Den grafiske brugerflade i høj kvalitet sikrer, at justeringer på systemet kan foretages hurtigt og nemt, og der er en digital medieport, så du kan tilslutte mobile enheder.


Receiverne fås fra oktober måned og koster i vejledende udsalgspris kr. 9.999,- for STR-DA3500ES og kr. 18.999,- for STR-DA5500ES.


Kilde: Pressemeddelse Sony

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.