Forside * Nyheder

Navigon live trafikmeldinger til iPhone


Hurtigere end TMC, giver information om bilkøer og trafikpropper i realtid.


Navigon Traffic til iPhone giver information om bilkøer og trafikpropper i realtid og dermed hurtigere end ved konventionel, radiotransmitteret TMC.


Løsningen er bygget op om en databank, som ud over at give konstante informationer om trafikken også indsamler data fra andre NAVIGON Live-brugere og fra NAVIGONs partnere (Floating Car Data). Ved bilkøer giver navigationssoftwaren en tydelig advarsel på skærmen, hvorefter Traffic Live giver detaljerede informationer om køen, for eksempel om trafikken er helt gået i stå.


Dermed kan brugeren vælge en alternativ rute, som viser den opdaterede ankomsttid og distancen til destinationen.


Systemet er tilgængelig i Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Østrig, Belgien, Finland, Frankrig og Holland og andre lande vil løbende følge efter.


Navigon Traffic Live er tilgængelig i Apple AppStore, og kan købes direkte inde fra Mobile Navigator-softwaren. Det fås til en introduktionspris i de første fire uger til 149 kroner. Efter introduktionsperioden stiger prisen til den normale pris på 189 kroner.


 


Kilde: Navigon

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.