Forside * Nyheder

Fem nye blu-ray surroundsystemer fra Philips


Philips HTS7200


 


Nye hjemmebiograf systemer og soundbars fra Philips, med FM, DVD og blu-ray.


De fem nye produkter består af i tre lydanlæg til din hjemmebio og varianter af samme: Fælles for dem er, at de giver HD-billedkvalitet i 1080p, de afspiller både dvd- og Blu-ray-skiver, de har FM-radio, mulighed for at afspille musik og video fra usb-stik samt BD-Live, hvor du ved at tilslutte anlægget til internettet får adgang til en masse Blu-ray-bonusmateriale.


 Philips HTS8160B


 


En af nyhederne er Philips Soundbar HTS8160B (sort) og HTS8161B (hvid): et komplet 5.1-system samlet i én enhed til at hænge under tv?et. Anlægget er i flot design og ikke mindst mange kvinder vil glæde sig over, at de slipper for baghøjtalere og kabler gennem stuen. Ambisound-teknologien sørger for, at surroundlyden tilpasses rummet uanset størrelse og indretning.


 Philips HTS8161B


 


“Hvis man har anskaffet sig et nyt FullHD-tv og ser almindelige dvd-film, anvender man kun en lille del af fjernsynets kapacitet. Det er som at købe en ny bil og kun køre i første eller andet gear. Med Blu-ray får man billeder med samme antal pixels som på tv-skærmen, så man får optimal billedkvalitet”, siger produktchef Kim Johansen fra Philips.


Han tilføjer, at der til denne model også medfølger en dockingstation til iPod, så yndlingsmusikken nemt kan spilles over anlæggets højtalere.


Det elegante design med aluminiumfinish og glasbord på subwooferen gør, at hjemmebio-systemet optager minimal plads og passer ind i alle slags hjem.


 Philips HTS7500


 


Løsningen som tager lidt mere plads


Vi du have baghøjtalere, så er HTS7500 et 5.1 system med fire surround-højtalere, en centerhøjtaler og en 8? subwoofer. Systemet findes også i en udgave med to 111 cm. høje gulvhøjtalere, som hedder HTS7520. Rammen omkring selve anlægget er lavet i børstet aluminium og giver sammen med højtalernes fødder i tykt glas et gedigent indtryk af kvalitet. Med en kraftfuld forstærker på i alt 1000W RMS byder anlægget på en imponerende film- og lydoplevelse.


 


Stilren, lille og kraftfuld


Philips Home Theatre HTS7200 er også lavet i glas og aluminium, har to, 36 cm. høje satellithøjtalere, en 6.5? subwoofer, Dolby Virtual Speaker-teknologi og en touch screen-fjernbetjening. Dolby Virtual Speaker er en teknik, der producerer en fyldig surroundlyd fra et system med to højtalere. I kombination med Dolby Pro Logic II bearbejdning forvandles stereolyd i høj kvalitet til realistisk surroundlyd fra et elegant anlæg.


 Philips HTS7520


 


Priser og mere information


HTS7200: vejledende udsalgspris 4.999 kroner
HTS7500: vejledende udsalgspris 6.999 kroner
HTS7520: vejledende udsalgspris 7.499 kroner
HTS8160B (sort): vejledende udsalgspris 10.999 kroner
HTS8161B (hvid): vejledende udsalgspris 10.999 kroner


Information om HTS7200, klik her
Information om HTS7500, klik her
Information om HTS7520, klik her
Information om HTS8160B, klik her
Information om HTS8161B, klik her


 


Kilde: Philips pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.