Forside * Nyheder

Audio Analouge Crescendo

Audio Analogue har lavet et HIGHEND sæt til en ?umulig? pris


De første produkter i Amonia serien er Cresendo integreret forstærker og CD – håndlavet i Italien.


Importøren skriver:


 Crescendo Integreret forstærker kan levere 50 Watt ved en 8 ohms belastning med en THD + N på mindre end 0,05% og 80 Watt ved en 4 Ohms belastning med en THD + N mindre end 0,05%. Så forholdet mellem 8 Ohm og 4 Ohm er rigtig godt og usædvanligt for et apparat i denne prisklasse!


De yderligere kendetegn gør den ikke bare til en reel benchmark i sin klasse, men en hel del mere, fordi det i virkeligheden er en “ægte high end” integreret forstærker ! SNR er mere end 100dB og båndbredden mere end 150KHz. Audio Analogue har ikke bare prøvet at opnå fremragende målinger, men i overensstemmelse med Audio Analogue´s filosofi, har man selvfølgelig arbejdet intenst med lyden, der er perfekt afstemt til Crescendo CD afspiller.

Crescendo forstærkeren er også designet til at være alsidig:  • Den har 5 Line indgange og en indgang på fronten, hvor en MP3 afspiller kan tilsluttes. Den har også en Rec Out og en phone Out.
  • Line Input 5 kan konfigureres i by-pass mode for nemt at integrere Crescendo forstærkeren i et audio-video system. I en sådan konfiguration kan Crescendo forstærkeren drive front-højttalerne og der kan nemt deles mellem Stereo-System og Audio / Video-system hvilket også øger også den samlede Audio / Video lydkvalitet.
  • Muligheden for at vælge den mængde skalatrin til at matche dhøjttalernes »sensibilitet. 4 forskellige skalaer er tilgængelige, hvoraf 3 er blevet udviklet til forskellige højttaleres følsomhed og den sidste med 79 trin, 1dB hver, den mest præcise inddeling, hvis det kræves.
  • Balance funktion.
  • Crescendo har en trigger-indgang, som kan tændes af Crescendo CD afspiller eller af Crescendo Tuner / USBDAC (tuner med indbygget USBDAC følger senere)

Pris: 4950,-
Farver: sølv el. sort


 Line Gain


6 dB


Power Amp Gain


27 dB


Line input impedance


40 KOhm


Frequency response (Nota2)


150 KHz


Noise Level (Nota5)


< -100 dBV


SNR (Nota3)


> 100 dB


Output power on 8Ohm load (Nota4)


50W @ 0.05% THD + N


Output Power on 4Ohm load (Nota4)


80W @ 0.05% THD + N


Inputs


5 Unbalanced Inputs + 1 Frontal Input


Outputs


Tape Output + Phone Output + Trigger IN


 


 Cresendo CD-afspiller:


At tænke på Crescendo Cd-afspilleren som en high-end afspiller eller endnu værre som ?low-level? high-end ville være helt forkert. Crescendo CD-afspilleren er i virkeligheden resultatet af indgående forskning og fokusering på detaljer. Udfordringen har været at gennemføre projektet med maksimering af værdi for pengene. Dette har fået Audio Analogue udviklere til at udvikle nye kredsløbsløsninger og har skabt resultater, som er gået ud over de allerede ambitiøse oprindelige mål!

Mekanismen, der anvendes, er cd-5010A specifikt designet af Teac. Cd-5010A er blevet udviklet på grundlag af en cd-rom-mekanisme, som nedsætter rotationshastigheden og forbedrer læse proceduren. Dette har den særlige fordel, at nedsætte jitter udgangsniveauet. Audio Analogues udviklingsafdeling har samarbejdet med Teac under udviklingen af Cd mekanismen.

Digital til analog konverterings kredsløbet består af en 192 KHz/24Bit system clock (resterende jitter mindre end 50ps!) Burr Brown receiver og en 24bit/192kHz udvidet Multilevel Delta Sigma DAC. Konverterings-kredsløbet er placeret på et separat board for at undgå enhver højfrekvent forstyrrelse af lydsignalet.

I dette produkt har Audio Analogue fokuseret meget på udgangstrinnet og man har udviklet en helt ny tilgang til designet. AA har udviklet et fjerdeordens aktiv udgangsfilter, der sammen med det indvendige ene pol filter inde i den anvendte DAC, udgør et femte ordens output filter. Så store orden (findes normalt kun i meget dyre produkter) gør det muligt at øge afskæringsfrekvensen af output filter med fremragende resultater for lyden, specielt øges præcisionen i lydbilledet markant.


Pris: 4950,-
Farver: sølv el. sort


 

THD @ 1KHz 0dBFs (Nota6)


<0,003 %


THD @ 1KHz -10dBFs (Nota6)


<0,005 %


Dynamic range (Nota6)


97 dB


Noise level (Nota6)


-120 dBV


Output Level (Nota7)


2


Digital Output


Coaxial


Unbalanced Output, Trigger IN & Trigger Out


CD Mechanism TEAC CD-5010A


 


For yderligere information, kontakt venligst:


Radioactiv
Tlf.: +45 2097 4721
Mail: [email protected]
Web: www.radioactiv.dk / http://www.audioanalogue.com/


 


Kilde: Radioactiv

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.