Forside * Nyheder

Kort nyt
Canal+ runder én million kunder i Norden
 
Canal+ har vokseværk. Siden år 2000 er antallet af kunder i Norden (minus Island) fordoblet til nu 1.000.000 kunder.


“En million abonnenter er et fantastisk tal, der bekræfter, at vi har et unikt og eftertragtet produkt. Vi ser frem mod at vokse yderligere,” siger direktør Jonas Eriksson, Canal+ Norden, der nu definerer sig selv som Nordens største pay-tv-foretagende.Fusion skaber stærk antennegrossist
 
Antennegrossisten TELEDAN-WITRONIC har taget det sidste skridt i sammenlægningen af de to virksomheder TELEDAN SYSTEMS A/S i Horsens og WITRONIC A/S i Rødovre. Pr. 1. januar 2010 er virksomhederne således endeligt fusioneret i det fælles selskab TELEDAN-WITRONIC A/S med hovedsæde i Horsens. Ledelsen fortæller, at fusionen er sket for kundernes skyld og for at styrke markedspositionen.


Målet er at være Danmarks bedste og mest fleksible samarbejdspartner inden for antenneudstyr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.