Forside * Nyheder

Sonys 2010 produkter – Del 2


Sony havde annonceret deres nye 2010 blu-ray afspillere inden pressemødet torsdag, men havde aligevel en overraskelse med i ærmet…


At Sony er på vej med nye blu-ray afspillere kommer næppe som en overraskelse, for de faste læsere af recordere.dk. Missede du nyheden om dem, kan den læses her.


Sony BDP-S370 og BDP-S570, og senere 3D modellen BDP-S770, byder på nyheder som WiFi (indbygget i S570/770, option til S370) og iPhone / iPod Touch styring, sammen med adgangen til Bravia Internet Video (Check videoen i Del 1).


Men først her i sidste øjeblik, har Sony Nordic fået bekræftet, at der også kommer SACD afspilning med i de nye Sony blu-ray. SACD er en speciel type musik-CD, med forbedret lydkvalitet, som godt nok ikke udgives i et stort antal mere, men stadig nærmest er kult hos mange musikelskere. Og SACD udgivelser kan stadig købes i stort antal, eksempelvis via Amazon.


Det havde været et hot emne internt i Sony organisationen, om SACD skulle udbredes mere eller ej. Men fans af formatet “vandt”, og dermed får flere adgang til at nyde den type udgivelser.


PS. For fans af Dire Straits er Brothers in Arms på SACD et “must have”.


 Sony BDP-S370 – WiFi via tilbehøret UWA-BR100 Wireless LAN adapterSony BDP-S570 og S770 – Indbygget WiFi


 


 


 


 


 Bemærk understøttelse af MKV. Hidtil har Sony betragtet det som et “pirat format” som de ikke ville røre i deres afspillere, men nu kommer det ind i varmen med 2010 modellerne her.


 


 De nye afspiller understøtter også Gracenote databasen over musik og film. Det betyder udvidet informationer om hvad der ses, høres og afspilles. Hvornår det er udgivet, hvem der medvirker ect. Samt en mulighed for at søge tilbage i en “history” funktion, så tidligere sete titler kan genfindes nemt.

 


 


Priser og tilgængelighed


Sonys BDP-S370, S570 og S770 er tilgængelige i Danmark hhv. marts, maj/juni og august/september til vejledende udsalgspriser på hhv. 1.499,- kr., 2.399,- kr. og 2.599,- kr. (inkl. moms) 3D blu-ray afspilleren Sony BDP-S770 blev vist frem på CES 2010

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.