Forside * Nyheder

Bang & Olufsen er klar med 46″ BV10.


B&O sender BV10-46 på gaden i april.


I kølvandet på den overvældende succes med det slanke 40? fjernsyn BeoVision 10-40, som blev lanceret i oktober 2009, udvider Bang & Olufsen nu kollektionen med en ny model i BeoVision 10 serien: BeoVision 10-46.

Efter den fremragende modtagelse af BeoVision 10-40 fremskynder Bang & Olufsen nu udvidelsen af BeoVision 10 serien med en 46? version, som lander i Bang & Olufsen butikkerne i april 2010.

BeoVision 10 konceptet er blevet modtaget med åbne arme af såvel magasiner som anmeldere ? en popularitet, der udtrykkes med entusiasme af Rasmus Larsen fra webmagasinet FlatpanelsDK i en anmeldelse af det elegante fjernsyn:

? BeoVision 10 er indbegrebet af Bang & Olufsen kvalitet: stilfuldt, elegant og robust, fastslår Rasmus Larsen, som er lige så begejstret, når det gælder fjernsynets lyd- og billedkvalitet:

? Billedkvaliteten i BeoVision 10 er en exceptionel oplevelse. Den er utrolig detaljeret. Og på trods af det slanke kabinet er lyden fra det unikke højttalersystem utrolig fyldig og har en veldefineret bas og mellemtone.

46?-modellen
Det nye fjernsyn er baseret på samme chassis som 40?-versionen ? dog med et par opgraderinger. Foruden den 32 % større skærm er designet også opdateret i forhold til lillebroren: Bagbeklædningen er nu hvid i stedet for sort, hvilket giver fjernsynet et lettere udseende og dermed underbygger konceptet med et fjernsyn, som falder i med væggen.

BeoVision 10-46 har en LED-baseret LCD-skærm med Full HD og en billedopdateringshastighed på 200/240 Hz, som giver en imponerende billedkvalitet. De 200/240 Hz og den sofistikerede billedstabilisering er bare to af de teknologier, som gør billederne på denne LCD-fladskærm skarpere end nogensinde.
Skærmen er desuden udstyret med den sidste nye LED-baserede backlight-teknologi med højeffektive lysdioder, som nu kun er placeret langs to af skærmens kanter (top og bund), men giver samme resultat: en imponerende billedoplevelse.

Ud over den fantastiske visuelle oplevelse byder dette slanke kunststykke på en imponerende lydkvalitet i form af den integrerede stereohøjttaler bag et farvet frontstof under skærmen. BeoVision 10-46 har integrerede surround sound- og DVB-HD-moduler, elektroniske gardiner og et udvidet tilslutningspanel, som giver mulighed for at tilslutte en hel surroundopsætning med yderligere fem højttalere samt en lang række eksterne enheder.

Med BeoVision 10-46 kan man vælge mellem seks forskellige farver til frontstoffet og på den måde skifte farve efter indretning ? eller bare humør. Det er utrolig nemt, da frontstoffet sidder fast med magneter.

Uanset om man foretrækker 40?- eller 46?-versionen af BeoVision 10, får man en unik fladskærm, som er en fryd for både øjet og øret.


Prisen forventes at blive 54.990,- kr.  (Dette uden anti-refleksiv coating.)


Kilde – Pressemeddelse B&O

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.