Forside * Nyheder

Er iPhone HD på vej ?


Formentlig en falsk reklame for iPhone HD. Sådan ser den næppe ud.


 
Er Iphone HD er på vej ?


iPad bølgen er ikke engang begyndt at rulle ind over Danmark endnu (ihvertfald ikke leverancebølgen), men nu starter rygterne så om den kommende iPhone 4 / HD.


Ifølge amerikanske Wall Street Journal vil en ny telefon blive præsenteret til sommer. Andre kilder har været meget specifikke, og fortæller at den præsenteres d. 22. juni og kommer til at hedde Iphone HD.


Apple lancerede i sin tid iPhone sammen med den amerikanske operatør AT&T, og selvsamme operatør har siden da haft eksklusivitet på samtlige modeller – Iphone, Iphone 3G og Iphone 3GS – i USA. Denne eksklusivitet vil fortsætte med den næste generation Iphone.Ifølge andre rygter om Iphone HD på Internettet, skal den fremstilles af taiwanesiske Hon Hai Precision Industry, der ligeledes har stået bag produktionen af de tidligere Iphones.


Wall Street Journal fortæller desuden at Apple arbejder på endnu en mobiltelefon og at denne skal være eksklusiv til Verizon Wireless. Meget tyder dog på at det bliver en CDMA-mobil, der kun kan anvendes på de amerikanske 3G-mobilnetværk.


Det skal blive spændende at høre hvad Apple selv præsenterer. Flere gange har rygtesmedene jo taget fejl. Jeg nævner i flæng multitasking på iPad og kamera på samme osv. osv.


 Video der foregiver at vise coveret til den nye iPhone HD


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.