Forside * Nyheder

Gefen klar med hurtigt skiftende HDMI


Tilbehørsspecialisten Gefen har udviklet en ultra fast HDMI switching.


HDMI signalerne kan være drilske for udstyret. Pga. HDCP (High Bandwidth Content Protection), som skal hindre at HDMI signalerne tappes til andet end de er tænkt til, kan det være en langsommelig affære at skifte imellem forskellige HDMI inputs.


Gefen producerer en række HDMI produkter som tilbehør til hjemmebiografen, og her tog det tidligere flere sekunder at skifte rundt imellem forskellige HDMI kilder. Enkelte gange kunne det tage helt op til 10 sekunder, fra man skiftede input til billede og lyd fra den nye kilde var stabil.


Men nu kommer FST – Fast Switching Technology. Det er en proprietær ny teknologi som Gefen selv har udviklet. FST har reduceret tiden for skift imellem HDMI kilder til nærmest ingenting. Billede og lyd fra den nye kilde er stabil i samme øjeblik man skifter input.


Teknologien er færdigudviklet, og Gefen er gået i gang med at lægge FST ind i alle deres nuværende og nyudviklede produkter med HDMI.


 


Kilde: Gefen

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.