Forside * Nyheder

Danmark kan vente længe på iPad


LG kan ikke følge med efterspørgslen


Som skrevet tidligere, er der ikke umiddelbart nyheder om, hvornår Danmark får iPad’s i handlen, og nu viser det sig, at et af problemerne er at LG, der leverer 9.7″ skærme til iPad fabrikationen slet ikke kan følge med.


CEO Kwon Young-Soo har fortalt til journalister, at Apple er nødt til at sløve introduktionen til nye lande ned, da man slet ikke kan følge med. Selvom vi forøger produktionen nu, vil der være leveringsproblemer indtil tidligt 2011.


Så måske turen til Tyskland efter en iPad stadig er aktuel.


Kilde “engadget.com”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.