Forside Emner Spil nyheder

SPILANMELDESE: Tiger Woods PGA Tour 11


Spilanmeldelse: Tiger Woods PGA Tour 11


Denne anmeldelse bringes i samarbejde med sitet low5.dk


Vanen tro er EA klar med endnu en version af golfspillet over dem alle – Tiger Woods PGA Tour 11. Hvor sidste års version ikke havde meget nyt at byde på, er der heldigvis en smule mere at komme efter denne gang. Rent gameplaymæssigt minder Tiger Woods PGA Tour 11 dog umiddelbart meget om de seneste års spil. Nybegynder eller øvet, så tager det ikke mange minutter at lære grundteknikkerne og golf ?The Tiger Woods Way? er stadig en fornøjelse. Grafisk er det en smule mere poleret end sidst, men det er så lidt, at jeg var nødt til at smide sidste års version på en fladskærm ved siden af, for at kunne se forskel.


Som noget nyt er den prestigefyldte Ryder Cup inkluderet i år. Turneringen, der sætter USA op mod Europa er vel det tætteste golfsporten kommer på holdspil og er en kærkommen tilføjelse. En anden og måske endnu bedre ide i Tiger 11, er indførelsen af et RPG-element, eller rettere sagt, erfaringspoint og niveaustigning. Alt i spillet koster point, det være sig tøj, udstyr eller færdigheder. Pointene optjenes i de turneringer du deltager i og i modsætning til tidligere, kan du nu i langt højere grad give din spiller de færdigheder du ønsker og på den måde opnå den spillestil du bedst kan lide. Tidligere har turneringerne haft en tendens til at føles meningsløse, fordi du blot steg i niveau af sig selv. Denne gang bestemmer DU og det føles langt federe selv at kunne påvirke udviklingen.Tidligere kunne du ubegrænset påvirke bolden på urealistisk vis (fokusmode), dette kan du ikke længere. Nu opspares energi, der kan bruges når du mener det er nødvendigt. Du har dog ikke mere til rådighed, end at fokus skal bruges de rigtige steder for at give mening. Det tilføjer spillet et mere taktisk element og forhindrer, at du bare skruer boldene rundt som det passer dig. Tiger 11 føles derfor lidt anderledes end hidtil og giver gamle Tiger gamere som mig selv, en større spilglæde.


Nyt er også en anden form for sigte på banen (Trueaim), der hæver sværhedsgraden betragteligt, ligesom turneringerne har fået vejrændringere, som hentes live på nettet og altså lader dig spille på banerne under samme vejrforhold som de rigtige spillere.Tiger Woods PGA Tour 11 er et fedt spil og viser endnu engang at EA har ramt opskriften på et godt golfspil. Men som tingene ser ud ligenu, kan du formentlig støve Tiger 09 eller 10 op i en brugtspilskasse eller som knaldtilbud hos din lokale spilpusher, og det endda til en pris langt under den du skal smide for Tiger 11. Der hvor Tiger Woods PGA Tour 11 alligevel kan vise sig at være alle pengene værd, er når PlayStation MOVE sendes på gaden i næste måned. Det afsløredes for længe siden, at Tiger Woods PGA Toru 11,  vil være kompatibelt med MOVE-controlleren, og SÅ bliver det for alvor sjovt at golfe den. Vi venter i spænding!


Plus:
Ryder Cup er nu med, Fokusmode, RPG-elementet


Minus:
Relativt begrænset med ændringer i forhold til tidligere år.


Konklusion:
Spørg os lige igen når MOVE er på gaden. Hvordan vil spillet understøtte den ny contoller? Hvis det bliver gjort ordentligt, kan Tiger 11 sagtens gå hen og sætte ny grænser for simuleret golfspil foran stuealteret. Som det er ligenu, er Tiger Woods PGA Tour 11 dog ?bare? endnu en lækker spiloplevelse fra EA


Samlet vurdering: 80%


Udgivet af: Electronic Arts, PS3, Xbox360 og Wii


Testet på PS3

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.