Forside * Nyheder

LG er nu #2 indenfor fladskærms TV

 
LG 31″ OLED


 


LG stormer frem


LG har overhalet Sony og er nu #2 på fladskærms-markedet. Nu vil de ind på det japanske marked.


Målt på både volumen og værdi har LG nu overhalet Sony på verdensplan på TV markedet. Så den nye rangorden hedder:  1. Samsung
  2. LG
  3. Sony

Men koreanerne har ikke haft succes med at indtage det vanskelige japanske marked endnu. Tidligere forsøg har slået fejl. Samsung gav op dér i 2007 og LG i 2008, men nu vil LG prøve igen.


Det japanske marked ligner ikke noget andet i verden. Det domineres af Sharp med næsten 40% af markedet, efterfulgt af Toshiba med knap 20%. Panasonic har godt 17″ og Sony 12%.


Japanerne elsker teknologi, og det skal produkterne kunne honorere. De må ikke være skrabede på features, og det er her koreanerne tidligere gik galt i byen. Men nu er LG klar med en komplet serie LED TV fra 22″ – 55″ til det marked, og så selvfølgelig 3D i de store modeller.


Hvis det lykkedes LG at indtage denne højborg også, uden Samsung, kan de ende som verdens TV producent #1. Men det er næppe en trone som Samsung vil afgive uden kamp.


 


Kilde: Nikkei

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.