Forside * Nyheder

DRs net-tv har massive problemer


Screenshot fra dr.dk/nu


 


DR net-tv driller


Seere har dynget DR til med klager. Britisk hjælp på vej

Håber du at se Borgen i aften på computeren? Kryds fingre. DR NU kører med kæmpe vanskeligheder.


Massive problemer med medieafspilleren DR NU får nu public service-mediet til at hente hjælp på de britiske øer. Det har nemlig til tider været helt umuligt at se DR på nettet.


 


Specialist på vej fra England


“Vi arbejder på højtryk. Der kommer en specialist over fra England. Så jeg regner med det kommer til at være oppe og køre om én uge,” siger kanalchef Nikolaj Parsbo til Newspaq.


DR er på det seneste oplevet “en markant stigning i klager”, fordi DR NU ikke har virket for mange seere.


“Sådan er der jo med implementeringen af ny teknologi, der kan jo opstå fejl. Vi kunne nok ikke have forhindret det her. Og det er jo smadder ærgerligt,” siger Nikolaj Parsbo.


 


Problemerne er snart ovre


Men problemerne skulle så småt være ovre, lyder det fra DR Byen. Så hvis du håber at se Borgen i aften på computeren, så skulle det kunne lade sig gøre, håber kanalchefen.


“Vi kan have op til 20.000 seere inde af gangen, det har vi ikke haft endnu, og hvis der bliver problemer, kan vi skue op. Problemet er langt mere teknisk. Det er en kombination af antallet af filer og filenes størrelse,” forklarer Nikolaj Parsbo.


Kanalchefen mener altså ikke, at de kunne have forud set problemerne.


“Sådan er det jo med teknik. Driller det, så driller det. Når man har fundet løsningen, så er det jo løst. Og når vi får løst det her, så er vi i mål,” slutter han.


 


Kilde: Nyhedsbureauet Newspaq

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.