Forside * Nyheder

TV 2 SPORT HD ændrer indholdsprofil


TV 2 SPORT HD ændrer indholdsprofil


Fra årsskiftet ændres indholdet på TV 2 SPORT HD, hvilket indebærer, at programfladen bliver 100 procent identisk med TV 2 SPORT. For seerne betyder dette, at de fremover får et langt mere varieret udbud af programmer i høj kvalitet på HD-kanalen.


“I takt med at et stigende antal programmer bliver produceret i High Definition, vælger flere og flere kanaler at tilbyde hele deres programflade i HD, og fra nytår gælder det altså også for Danmarks sportskanal. Relanceringen af TV 2 SPORT HD som en spejling af TV 2 SPORT sker på baggrund af et udtalt ønske fra seerne om et bedre og mere varieret HD-indhold, og vi er glade for nu at kunne imødekomme dette ønske”, siger administrerende direktør Claus Bretton-Meyer.


Det betyder at sportsbegivenheder som UEFA Champions League, Superligaen, NFL, NHL, Wimbledon, Diamond League, All England Open, NASCAR og World Rally Championship fra årsskiftet kan følges simultant på TV 2 SPORT og TV 2 SPORT HD.


En tredjedel af programmerne ? rundt regnet 2.200 timer om året – produceres i ægte HD-format. Det øvrige indhold er opskaleret SD.


TV 2 SPORT HD distribueres via parabol, kabel-tv og bredbånd, og kanalen er tilgængelig for de kunder, som får leveret deres tv-signal fra Viasat, YouSee, Stofa, Smile Content og Altibox.


 


Hvad med YouSee Clear HD ?


Adm. direktør for YouSee, Niels Breining fortalte på sit pressemøde omkring YouSee Clear HD, der starter 1. december, at alle kanaler der sender samme indhold på deres SD og HD kanaler, ville komme gratis med i Clear HD pakken.


TV2 SPORT HD blev i den forbindelse nævnt særskilt som en af de kanaler der ikke kom med på grund af forskellen i indholdet. Nu bliver den forskel fjernet, så skal det blive spændende at se om YouSee gør alvor af deres løfter, og tager TV2 SPORT HD med i Clear pakken.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.