Forside * Nyheder

Stream HD-film, spil og webindhold trådløst til stuealteret


Med Asus WAVI kan du få pc-indhold op på stuealteret uden kabler via WHDI-teknologien


 


Prisbillig løsning fra Asus lader dig streame alverdens indhold fra computeren til dit flad-tv. Løsningen er baseret på WHDI-teknologien og virker over 25 meter


Brokker du dig altid over, hvor besværligt det er at få indhold fra din computer op på stuealteret. Måske en film, dit yndlings computerspil eller den der sjove YouYube-video. Du behøver ikke rode med HDMI-, DVI- eller VGA-kabler længere, og kan i stedet kaste dig over trådløs teknologi.


Asus er nemlig klar med WAVI – et streaming-kit baseret på WHDI-teknologien, der kort og godt lader dig streame en HDMI-forbindelse trådløst uden synlig komprimering eller forsinkelse.


WAVI består af en sender og en modtager, og du smider et HDMI-kabel i hver ende. Nu har du en trådløs forbindelse, der virker med op til 25 meters afstand. Asus lover, at du vil være i stand til at streame al slags indhold, eksempelvis Blu-ray-film, pc-spil med avanceret 3D-grafik, ja sådan set hvad som helst.


Asus WAVI har også USB, så du kan kontrollere indholdet på skærmen, og en såkaldt “Extend Mode” lader dig streame indhold fra computeren til fladskærmen mens du selv arbejder videre på computerskærmen.


Asus WAVI ryger ud på butikshylderne netop nu og koster cirka 1.570 kroner.


Du kan tjekke løsningen i Asus’ egen reklamevideo herunder:


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.