Forside * Nyheder

Bærbar festhøjttaler med AirPlay


Sony SA-NS500 er en bærbar højttaler med fokus på de trådløse teknologier.


Bærbar festhøjttaler med AirPlay


Sony SA-NS500 er udstyret med fire højttalerenheder, subwoofer og batteri, der leverer op til seks timers trådløs musik.


Sony bakker nu også op om Apples AirPlay-standard. Det sker med firmaets SA-NS500 HomeShare-højttaler, der producerer 360 graders hårdtpumpet lød via fire højttalerenheder og en tilhørende subwoofer i et anderledes og særpræget design.


Højttaleren vejer næsten fem kilo og det skyldes ikke mindst det indbyggede batteri, der giver mellem fem og seks timers spilletid på en fuld opladning.  SA-NS500 virker med Apples AirPlay-standard og Sonys egen HomeShare-teknologi, så musik kan levere synkront i flere forskellige rum. Du kan også streame løs fra din Android-mobil via DLNA.


Nå ja, du kan også fjernstyre den med en app fra din Android-mobil eller iPhone.


Alt i alt lader Sony SA-NS500 til at være en ganske habil pakke. Det er endnu uvist hvornår vi ser den herhjemme, men den ryger ud på i butikkerne i USA til oktober for 400 dollars.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.