Forside * Nyheder

LG præsenterer næste generations 3D-skærme med Cinema 3D


DM50D kommer i et meget stilfuldt design.


LG præsenterer næste generations 3D-skærme med Cinema 3D


3D er på alles læber, og med de nye skærme DM50D, DM80D og D42P løfter LG teknologien til helt nye højder. Flimmer og spøgelser har længe stået i vejen for en 100% perfekt 3D-oplevelse, men LG?s nye polariserende 3D-teknologi FPR (Film-Patterned Retarder) eliminerer problemerne fuldstændigt og giver en behageligere 3D-oplevelse med computere, spilkonsoller, tv-modtagere og Blu-ray-afspillere. Konceptet kaldes for Cinema 3D og findes allerede i nogle af LG?s fjernsyn, projektorer og bærbare computere.


“Med vores nye 3D-skærme tager vi næste skridt i udviklingen og giver brugerne en bedre oplevelse end nogensinde tidligere”, udtaler Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i IT-produkter i LG Electronics. Nu findes der langt om længe en 3D-skærm, der dækker alle behov, uanset om du vil bladre i fotos, spille, kigge fjernsyn eller se film.DM80’s design virker lidt klodset, men hvad gør det hvis billedet er i orden


Benyt skærmen som fjernsyn


Takket være de indbyggede højttalere og digital tv-modtageren har modellerne DM50D og DM80D en række anvendelsesområder. Den digitale tv-modtager understøtter DVB-T, DVB-C og MPEG4, så det ikke er nødvendigt med en kabelboks for at se tv i HD-kvalitet. Med USB Quick View HD Play er det desuden muligt at afspille en række mediefiler direkte på skærmen fra f.eks. et USB-drev, en mobiltelefon eller en ekstern harddisk ? uden brug af en computer.


Model D42P er en rendyrket skærm uden digital tv-modtager og højttalere, men med samme uforlignelige 3D-oplevelse. Ny teknologi gør D42P betydelig mere energiøkonomisk end gængse skærme. Energiforbruget kan således reduceres med helt op til 40 procent.


Behagelige 3D-briller


De tilhørende 3D-briller er af samme type som dem, der benyttes i biograferne. De er lette, behagelige og fri for batterier, så de skal aldrig lades op eller have skiftet batterier. Desuden er brillerne fuldt kompatible med LG?s øvrige Cinema 3D-produkter.


Samtlige nye modeller har Full HD-opløsning og er forsynede med HDMI 1.4-indgang, så skærmen kan vise 3D-indhold fra en ekstern computer, Blu-ray-afspiller eller spilkonsol.


Nøglespecifikationer:


DM50D/DM80D


* Størrelser: 23″ (DM50D), 27″ (DM80D)
* Cinema 3D med Film-Patterned Retarder (FPR)
* LED-skærm i topkvalitet
* HDMI 1.4
* USB Quick View HD Play
* Digital tv-modtager (DVB-T, DVB-C, MPEG4)
* 2D-til-3D-konvertering
 


D42P


* Størrelser: 23″ og 25″
* Cinema 3D med Film-Patterned Retarder (FPR)
* LED-skærm i topkvalitet
* HDMI 1.4
* Super Energy Saving
* 2D-til-3D-konvertering


Pris og tilgængelighed


DM50D er ude i butikkerne nu til en vejledende udsalgspris på 2999 kr. DM80D forventes at være tilgængelig i oktober. Prisen offentliggøres senere. D42P-serien er ude i butikkerne nu til vejledende udsalgsspriser fra 2399 kr. Samtlige priser er inklusive moms.


Recordere.dk er på IFA 2011 i Berlin, og vi skal senere i dag besøge LG’s stand, hvor vi skal tage nogle gode billeder, så forvent meget mere om de nye LG skærme på recordere.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.