Forside * Nyheder

HTCs nye androide med monsterskærm og Beats Audio


Når Sensation XL ryger ud i butikkerne, så får danskerne også mulighed for at vælge en udgave i begrænset antal, som inkluderer en specialudgave af Beats Solo-hovedtelefonerne.


 


Sensation XL kommer med 4,7-tommer skærm, 1,5-gigahertz processor og noget af det fremeste indenfor lydteknologi til håndholdte gadgets.


Er det HTCs nye Sensation XL, som du har i lommen eller er du bare glad for at se mig? HTCs nye Android-mobil er udstyret med en gigantisk 4,7-tommer skærm med 800 x 480-pixel opløsning.


Mobilen i XL måler kun 9,9 millimeter i tykkelse, til gengæld vejer den hele 162,5 gram.


Hjertet er en Qualcomm MSM 8255 1,5-gigahertz processor, ,akkompagneret af 768 megabyte hukommelse og 16 gigabyte lagerplads, hvoraf 12,6 gigabyte er tilgængelig til brugeren.


Du får Android 2.3 med HTC Sense 3.5, og 3G-forbindelse med downloadhastigheder på op til 14,4 megabit per sekund. Mobilen har også Wi-Fi 802.11 b/g/n og Bluetooth 3.0. Derudover er den – selvfølgelig – udstyret med lydteknologi fra Beats Audio.


“Med Beats Audio viderefører HTC Sensation XL HTC’s ambition om at levere smartphones med den bedst mulige lydkvalitet, uanset om du lytter til musik, ser film eller spiller et spil”, udtaler Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. “Det er et fantastisk eksempel på, hvorfor vores partnerskab med Beats giver god mening, både i dag og i fremtiden.”


HTC er også ekstra stolte over kameraet i Sensation XL, der skyder 8-megapixel fotos via en 28 mm f/2,2-optik med BSI-sensor. Resultatet er ifølge HTC et kamera, “der giver plads til mere af motivet i hvert billede og tager bedre billeder under dårlige lysforhold.”


Vi kender endnu ikke prisen, men HTC Sensation XL ryger ud på butikshylderne i starten af november.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.