Forside * Nyheder

ASUS-tablet med “dobbelt detaljegrad” i Barcelona


ASUS på vej med ny Android-tablet. Maskinen bliver præsenteret i Barcelona i næste uge


 


Den taiwanske elektronikgigant har publiceret YouTube-video, hvor firmaet lokker med “dobbelt detaljegrad, dobbelt så sjovt.”


Alt peger i retningen af, at Apple snart er klar med iPad 3 med en skærmopløsning på 2048 x 1536 pixel. Men Apple er angiveligt ikke det eneste firma, der pønser på at levere en tablet med høj skærmopløsning.


Vi har tidligere hørt rygter om, at Samsung er på trapperne med en udgave af Galaxy Tab med ekstra høj opløsning, og nu lokker ASUS med en ny tablet i en video, som firmaet har publiceret på video.


Videoen er kun 17 sekunder lang, men ASUS får budskabet igennem med teksten “dobbelt detaljegrad, dobbelt så sjovt.” Og hvad betyder det så?


Nogle spekulerer, at ASUS officielt lancerer en udgave af Transformer Prime med 1080p-skærm. På CES demonstrerede ASUS en sådan maskine med modelnavnet TF700, men dengang fik vi at vide, at den først ville være klar engang i løbet af andet kvartal.


Andre vurderer, at der er tale om en helt ny maskine, måske med endnu højere opløsning, men det finder vi heldigvis snart ud af. ASUS holder sin presse-event på Mobile World Congress i Barcelona den 27. februar, og Recordere.dk er selvfølgelig tilstede.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.