Forside * Nyheder

Detaljer om Panasonics nye serier slipper ud


 


Recordere.dk er som bekendt med, når Panasonics 2012-kollektion for flad-TV’er afsløres i Tyskland om 14 dage (Du kan fortælle os, hvilke spørgsmål, du vil have svar på, hvis du kigger med HER.) 


Men allerede nu er der sluppet detaljer ud om det nye produkt-lineup, som det kommer til at se ud i Panasonics hjemland.


Panasonic har overfor det japanske website AV Watch løftet sløret for lanceringsdetaljer omkring deres fire nye fladskærms-serier, som vi var så heldige at få lov at opleve på CES-messen i januar. Der er dog kun tale om informationer, der gælder for Japan, men det kan give en indikation af de europæiske lanceringsfakta, der som nævnt ovenfor bliver afsløret d. 20. – 21. februar.


Som det ser ud nu, kommer VT5-serien, der er baseret på Panasonics “Infinite Black Ultra Panel”-plasmapanel, på gaden i japan 20. april. 60-tommer-versionen kommer til at koste ca. 38.000 kroner derovre, og 50-tommeren kommer til at ligge på ca. 27.000 kroner.


Der kommer også en lidt billigere GT5-serie, der kommer i 60-, 55-, 50- og 42-tommers versioner. På LCD-siden kommer Panasonic med serierne DT5 og ET5. Såvel GT5- som DT5- og ET5-serierne kan klare 3D, og kommer allerede på gaden i Japan 9. marts. ET5-serien er i den forbindelse særlig interessant, fordi det kan bruges med passive 3D-briller.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.